Bang & Olufsen anunţă lansarea noilor căşti Beoplay H100

R.S.
Miscellanea / 3 septembrie

Bang & Olufsen anunţă lansarea noilor căşti Beoplay H100

Bang & Olufsen anunţă lansarea noilor căşti vârf de gamă Beoplay H100, care înglobează aproape un secol de istorie. Construite pe baza modelului de succes Beoplay H95 - cele mai populare căşti Bang & Olufsen de până acum, noile Beoplay H100 sunt îmbunătăţite la aproape fiecare capitol: sunet de înaltă calitate, o remarcabilă anulare digitală a zgomotului, o nouă construcţie modulară şi un design frumos, pornind de la modelele emblematice Bang & Olufsen, conform unui comunicat transmis redacţiei.

"Beoplay H100 duce la nivelul următor tot ce am realizat în ultimele zece decenii şi ne defineşte viitorul: o eră în care sunetul este construit pentru a dura. Acesta reprezintă adevăratul potenţial al unui dispozitiv audio Bang & Olufsen şi de-abia aşteptăm să aducem căştile către clienţii noştri", spune CEO-ul Bang & Olufsen Kristian Teär, care continuă:

"Inspirându-se din performanţa de neegalat a boxelor noastre Beolab, din modelele noastre emblematice şi din construcţia modulară care încurajează excelenţa materialelor utilizate şi circularitatea, Beoplay H100 întruchipează cu adevărat ceea ce putem face în materie de design şi inovaţie."

Modelul Beoplay H100 dispune de o interfaţă tactilă din sticlă netedă şi fină, rezistentă la zgârieturi, pe partea laterală a căştilor. Împreună cu cadranele haptice de precizie şi butoanele tactile, toate comenzile esenţiale sunt uşor accesibile. Noua bandă interioară detaşabilă, învelită în material textil tricotat, a fost proiectată ergonomic, pentru a lăsa pielea să respire şi a oferi confort pe tot parcursul zilei. Chiar şi perniţele pentru urechi, acoperite cu piele moale, au fost adaptate pentru a oferi o experienţă care este la fel de plăcută la atingere, pe cât de bine sună, potrivit comunicatului.

Căştile Beoplay H100 sunt disponibile în trei culori: Infinite Black, Hourglass Sand şi Sunset Apricot. Nuanţa Infinite Black face referire la estetica clasică de design Bang & Olufsen, în care pielea de un negru intens contrastează cu aluminiul în tonuri naturale. Culoarea Hourglass Sand aduce o abordare scandinavă ton pe ton, în timp ce Sunset Apricot este dublată de un aluminiu într-o nuanţă deschisă de auriu, care scoate în evidenţă tonurile calde de piersică ale pielii.

"Sunetul imersiv şi confortul suprem au fost elementele-cheie în procesul de dezvoltare a modelului Beoplay H100", spune Tiina Kierysch, Head of Design Bang & Olufsen. "Am vrut să folosim materiale de înaltă calitate şi culori inspirate de bijuterii rafinate, pentru a crea un design atemporal şi sofisticat. Cu strălucirea solidă a aluminiului, moliciunea pielii şi sticla rece la atingere, Beoplay H100 nu promovează doar excelenţa sunetului, ci şi excelenţa în design", continuă ea.

Carcasa uşoară şi luxoasă, din piele, permite transportarea uşoară şi elegantă în timpul călătoriilor. Când căştile Beoplay H100 se află în afara husei şi nu sunt folosite, intră într-un mod de consum redus, prelungind timpul de standby până la 90 de zile şi rămânând gata de activare. Dacă sunt depozitate în husă, căştile se opresc complet, durata de standby depăşind un an.

Cu drivere personalizate din titan, de 40 mm, aflate în spatele grilajului elegant din aluminiu, Beoplay H100 oferă un sunet de înaltă rezoluţie, reglat de renumiţii experţi Bang & Olufsen. Pentru a crea o experienţă sonoră superioară, echipa şi-a valorificat cunoştinţele şi principiile cu scopul de a realiza o pereche de căşti inspirate de legendara boxă Beolab 90.

"Beoplay H100 este cea mai bună pereche de căşti pe care am creat-o vreodată. Indiferent dacă ascultaţi muzica preferată sau dacă efectuaţi un apel telefonic într-un spaţiu zgomotos, puteţi controla efectul mediului înconjurător cu anularea activă a zgomotului sau cu modul de transparenţă audio. H100 oferă întotdeauna performanţe audio excepţionale", spune Neo Kaplanis, Bang & Olufsen Director of Technology, care explică:

"Pentru a aprecia un sunet excepţional, e nevoie de linişte. Într-un mediu liniştit, veţi remarca uşurinţa cu care Beoplay H100 vă oferă claritatea sunetului şi performanţa dinamică pe care le auziţi în mod normal doar la boxele de ultimă generaţie. Când călătoriţi sau sunteţi în mişcare, doriţi să puteţi controla impactul pe care zgomotul exterior îl are asupra ascultării. Pentru a realiza acest lucru, am dezvoltat un sistem avansat de microfoane, care oferă o voce clară chiar şi în situaţii foarte solicitante, am dublat performanţa anulării active a zgomotului (ANC) de la Beoplay H95 şi am dezvoltat tehnologia EarSense care adaptează sunetul la purtător, în timp real, în timp ce ascultaţi muzică."

Modelul Beoplay H100 vine cu o serie de inovaţii şi caracteristici care stabilesc noi puncte de referinţă pentru dispozitivele purtabile:

Sunet incredibil: Beoplay H100 livrează un sunet Hi-Res de până la 96 kHz / 24 de biţi. În plus, introducerea noii procesări audio EarSense, ce se adaptează în timp real la utilizator, oferă o experienţă de ascultare personalizată şi de neegalat.

Funcţia Spaţial Audio: Optimizate pentru Dolby Atmos, Beoplay H100 oferă o experienţă de ascultare mai naturală prin procesarea audio a spaţialităţii de ultimă generaţie şi prin senzorul de urmărire a poziţiei capului.

Zgomot oprit: Beoplay H100 dispune de 10 microfoane de studio atent configurate, oferind cel mai avansat mod de anulare a zgomotului şi de transparenţă audio Bang & Olufsen de până acum.

Pornire şi oprire automate: Beoplay H100 detectează automat când sunt purtate. Nu este nevoie să mai căutaţi butonul de pornire.

Schimbaţi cu uşurinţă modul de ascultare: Treceţi de la muzică la lumea exterioară dintr-o mişcare, folosind cadranul haptic conceput pentru a activa modul TrueTransparency, de parcă nu aţi purta căşti.

Ascultare rapidă: Acoperiţi cadranul de pe oricare parte a căştilor cu palma pentru a trece de la modul de ascultare complet la modul deschis, permiţându-vă să auziţi zgomotele de mediu la fel de clar ca şi cum nu aţi purta căşti.

Personalizaţi comenzile - prin intermediul aplicaţiei Bang & Olufsen.

Încărcare rapidă: obţineţi până la 5 ore de redare cu 5 minute de încărcare. Când sunt complet încărcate, căştile Beoplay H100 vor oferi până la 34 de ore de redare.

Angajamentul Bang & Olufsen faţă de circularitatea, remedierea şi longevitatea produsului este evident în cazul căştilor Beoplay H100. Acestea au fost proiectate pe baza principiilor cradle-to-cradle, iar compania se aşteaptă ca produsul Beoplay H100 să fie certificat oficial în 2025.

"Transpunem pentru prima dată gândirea noastră de design modular în categoria de dispozitive purtabile Bang & Olufsen, iar obiectivul nostru este să aducem circularitatea produselor în întregul portofoliu. Pentru Beoplay H100, am prioritizat longevitatea, întreţinerea şi repararea prin design modular. De asemenea, am dezvoltat software-ul nostru ţinând cont de viitor, astfel încât căştile să se poată adapta şi să evolueze cu noile tehnologii", spune Mads Kogsgaard Hansen, Director of Product Circularity and Portfolio Planning Bang & Olufsen.

Factorii de longevitate încorporaţi în Beoplay H100:

Piese ce pot fi schimbate de către utilizator: zonele cele mai expuse la uzură sunt cele orientate către utilizator. Banda interioară şi perniţele pentru urechi au fost proiectate pentru a fi uşor de detaşat, astfel încât utilizatorii să le poată schimba singuri.

Componente care pot fi reparate: un design reînnoit înseamnă acces rapid şi reparaţii mai uşoare pentru echipa de service Bang & Olufsen, ca să poată înlocui componente cheie, cum ar fi bateriile, suprafeţele de sticlă, driverele şi plăcile de circuite, pentru prelungirea duratei de viaţă.

Platformă software în evoluţie: Beoplay H100 marchează începutul noii platforme software Bang & Olufsen pentru dispozitive purtabile.. Inspirat de platforma software Mozart a companiei, software-ul de pe Beoplay H100 poate fi actualizat, astfel încât căştile nu vor fi depăşite, în timp, de noile tehnologii. Bang & Olufsen aduce odată cu lansarea modelului Beoplay H100 noi capabilităţi, în special sunetul wireless de înaltă rezoluţie şi 3-Device Multipoint.

Garanţie extinsă de până la cinci ani: Produsul Beoplay H100 vine cu o garanţie de cinci ani atunci când vă alăturaţi programului de garanţie extinsă Beocare - Bang & Olufsen.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2871
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9089
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4655

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb