Bang&Olufsen şi Ferrari se reunesc pentru a doua ediţie specială Ferrari

R.S.
Companii / 9 octombrie

Bang&Olufsen şi Ferrari se reunesc pentru a doua ediţie specială Ferrari

Excelenţa sunetului danez întâlneşte flerul italian, odată cu cea de-a doua ediţie specială din colecţia Ferrari, care include trei noi creaţii excepţionale, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Pentru colecţia sa, disponibilă la comandă, Bang & Olufsen a reinventat boxa Beolab 50, soundbar-ul Beosound Theater şi soluţia pentru TV Beovision Theatre. Designul integrează culoarea Ferrari Grigio Corsa, combinată cu o nuanţă izbitoare de roşu, pentru a crea o legătură inconfundabilă cu legendara marcă motorsport şi cu prima colecţie Ferrari, lansată în 2023, potrivit comunicatului.

"Atât Ferrari, cât şi Bang & Olufsen au făcut mereu eforturi pentru a crea experienţe memorabile", spune CEO-ul Bang & Olufsen, Kristian Teär. "Pentru a doua colecţie pe care o realizăm împreună, am vrut să aducem un omagiu aluminiului, un material distinctiv pentru ambele mărci", a spus CEO-ul Bang & Olufsen, Kristian Teär. "Rezultatul? Un sunet şi o viziune de pionierat, care îmbină pasiunea italiană cu eleganţa daneză", continuă Teär.

Ambele mărci împărtăşesc pasiunea pentru aluminiu, care este folosit pentru şasiul maşinilor sport Ferrari şi pentru boxele Bang & Olufsen, datorită proprietăţilor sale care îmbină frumuseţea şi performanţa. Culoarea unică Grigio Corsa de la Ferrari a fost obţinută datorită măiestriei Bang & Olufsen în domeniul aluminiului, în cadrul Factory 5 din Struer, Danemarca.

Beolab 50 Ferrari Edition sunt boxele Bang & Olufsen care îmbină tehnologia audio cu estetica emblematică şi cu atenţia la detalii. Acestea au fost ajustate pentru un sunet echilibrat şi bogat, indiferent dacă ascultaţi muzică sau vizionaţi un film. Cu lentilele sale acustice reglabile, Beolab 50 îşi poate modifica emisia sunetului pentru a se adapta la audienţă. Când ascultă o singură persoană, obiectivul se contractă pentru a trimite un singur fascicul sonor. În cazul unei încăperi pline de oaspeţi, obiectivul se deschide, pentru ca sunetul să umple camera.

Echipa de design Bang & Olufsen a dorit să reflecte detaliile interne ale maşinilor Ferrari "căutând sub capota" propriilor produse pentru a crea elemente ascunse de design. Când lentila acustică de la Beolab 50 urcă înainte de redare, ascultătorii pot descoperi lentila de un roşu intens. Capacul superior al acesteia prezintă sigla Ferrari gravată cu laser, alături de sigla Bang & Olufsen.

Beosound Theatre Ferrari Edition este un soundbar puternic şi elegant, construit pentru a ieşi în evidenţă. Cu douăsprezece drivere personalizate, care duce sunetul în toate direcţiile, Beosound Theatre cu Dolby Atmos funcţionează ca un sistem cu mai multe boxe, toate integrate într-un singur soundbar.

Acest produs, realizat în aluminiu Grigio Corsa, atrage atenţia prin curba în formă de chilă. Logo-ul Bang & Olufsen este imprimat serigrafic pe partea superioară din sticlă, în timp ce calul Ferrari, gravat cu laser, ia startul de pe aripile de aluminiu.

Beovision Theatre Ferrari Edition aduce o experienţă completă de sunet şi imagine, care oferă puterea unei configuraţii complexe de sistem home cinema, integrată într-un singur produs. Cu sunetul surround Dolby Atmos, un ecran OLED 4K şi un design ce poate fi actualizat, Beovision Theatre transformă orice spaţiu. Este disponibil pe ecran de 55", 65" sau chiar 77" pentru o experienţă cu adevărat cinematografică, se menţionează în comunicat.

Produsul este fabricat în întregime din aluminiu, anodizat în culoarea Grigio Corsa, de la lamele până la cadru. Diferitele finisaje texturate ale aluminiului au fost alese pentru a crea umbre şi contururi, rezultând un produs expresiv, dar care se poate integra în casă. În spatele lamelelor, inelul de tweeter anodizat în roşu sclipeşte din umbră, evidenţiind măiestria din fiecare element al produselor Bang & Olufsen.

Folosite împreună, Beovision Theatre şi Beolab 50 creează o

experienţă senzorială completă.

Cele trei produse nou create completează prima colecţie Ferrari lansată anul trecut, care cuprinde boxa de interior Beosound 2, căştile Beoplay H95 şi Beoplay EX şi boxa portabilă Beosound Explore.

Beosound 2 oferă o experienţă audio la 360 de grade, care umple orice încăpere în care este plasată. Designul său este flexibil, permiţând amplasarea pe podea, masă sau pe raft şi poate fi mutată cu uşurinţă din cameră în cameră. Funcţia Active RoomSense şi senzorii de proximitate încorporaţi dublează frumuseţea Beosound 2 cu tehnologia sa inteligentă, iar conul de aluminiu de înaltă calitate, care găzduieşte difuzorul, completează designul şi acustica desăvârşită a produsului.

Căştile Beoplay H95 oferă un sunet de înaltă clasă, cu ajutorul driverelor personalizate din titan, iar anularea activă a zgomotului îi permite purtătorului să ajusteze sunetul prin simpla rotire a inelului de aluminiu al căştii. Finisate cu piele fină şi capabile de 38 de ore de redare non-stop, căştile Beoplay H95 sunt făcute să reziste.

Beosound Explore este o boxă portabilă, perfectă pentru exterior. Cu un rating IP67, ceea ce înseamnă că este complet rezistentă la praf şi la apă, Beosound Explore este concepută pentru a fi luată oriunde. Dotată cu Bluetooth şi Fast Pairing, muzica este mereu la un click distanţă şi durează toată ziua, boxa având până la 27 de ore de redare.

Beoplay EX, cele mai puternice căşti true wireless de la Bang & Olufsen, sunt doate cu funcţia de anulare activă a zgomotului, oferă un sunet de neegalat şi vin într-o carcasă de încărcare wireless pentru o redare de până la 20 de ore. Datorită celor şase microfoane şi tehnologiei inteligente de formare a fasciculului, căştile Beoplay EX pot fi utilizate atât pentru a prelua apeluri de serviciu, cât şi pentru a vă bucura de muzică.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb