BARNA: "Aveţi încredere în Clotilde Armand, face curăţenie"

J.P.
Politică / 25 august 2021

"Aveţi încredere în Clotilde Armand, face curăţenie"

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a anunţat că partidul pe care îl conduce o sprijină pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, în "lupta grea" purtată de aceasta cu PSD, "care vrea înapoi la butoane şi la bani", şi face apel la cetăţeni să aibă răbdare, întrucât lupta este una "de durată",

"Tot văd în ultima perioadă postări despre referendumul din Sectorul 1. Gabriela Firea nici nu stă în Bucureşti, dar este prima pe lista de semnături. Victor Ponta s-a grăbit şi el să susţină deşi stă în alt sector. Din păcate, PSD nu strânge semnături pentru a avea un sector mai curat sau pentru a opri risipa din banii cetăţenilor. PSD strânge semnături pentru că vrea înapoi la butoane şi la bani. De când a ajuns la primărie, Clotilde Armand a închis robinetul de bani şi diamante pentru firmele de casă şi televiziunile pesediştilor, nu mai merge cu şpaga pentru a obţine autorizaţii de construcţie în zone protejate, nu se mai defrişează pădurea Băneasa şi parcul Herăstrău pentru firmele cu interese imobiliare, au fost demişi şefii Administraţiei Domeniului Public Sector 1 şi Direcţiei de Investiţii din Primărie care în loc să apere interesele publice făceau afaceri profitabile", a scris Barna pe Facebook.

El a transmis cetăţenilor din sectorul 1 să aibă încredere în Clotilde Armand.

"Clotilde Armand duce o luptă grea cu pesediştii care vor înapoi la butoane, dar are tot sprijinul USR PLUS. E o luptă de durată şi de aceea fac un apel la răbdare în rândul cetăţenilor care locuiesc în Sectorul 1. Aveţi încredere în Clotilde! Face curăţenie! Această curăţenie îi sperie tare pe unii", a adăugat Dan Barna.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Marxistul asta, oare chiar ne-o crede pe toti oligofreni? Se pare ca ,da! Sfidarea si bataia lui de joc la adresa acestui popor sunt duse la extrem!

    1. El este oligofren la fel ca nebuna de la S1. Merita sa primeasca scuipati non stop.

      Hai sictir, troli zoiosi.

      da-te-n branza... ca toti au vazut ce ieftini si prosti sunt astia de la usr - uita-te in sondaje ...de ce usr-plus mananca asfalt cu tona ? de ce se duc in jos? de buni ce sunt?

      de tonele de gunoaie pe strazi in sectorul 1 - perla Bucurestiului care e perla tarii ?  

      de asta a venit agentul francez clotilde ? sa cacaleasca sectorul 1 ca atunci cand vin strainii in Romania sa se ia cu mainile de cap in fata mizeriei si muntilor de gunoaie? 

      Foarte slabi. Dupa harfele si mucii pe care ii avea in cap, am crezut ca vin la guvernare si rup cu competenta. Cand colo, jenanti facuti gramada. Nimic. Daca alt partid o dadea in bara cu PNRR, mama ce ar mai fi fost la gura lor. Ce declaratii, ce s-ar mai fi tarat pe jos prin Parlament.

    Mutantul este asigurat ca nimeni nu se poate lega de agentii straini clotilda si fritz. Scârbele astea dau socoteala doar stapânilor la care sunt arondati.

    1. si mataluta pupi ghiulul pesedelei...

      da, toata Romania a vazut cat de tampiti si ineficienti sunt si fritz si coltilda

      si ultimul prost cu scoala primara a vazut faptele agentilor straini 

      Ori cei care va dreseaza nu au imaginatie ori neuronul din dotare nu poate mai mult.

    hai sictir habarna!

    1. voteaza usr in 2024 si vei avea curatenie totala! Noroc bun

    eu locuiesc in sectorul 1, cred ca french women il va curata pe Barna

    Toți cei care o criticați pe Clotilde nu vă gândiți ce interese majore sunt acolo? Nu vă gândiți că fostul primar,altfel cam blegut are milioane de euro! Că soția ( mă rog fosta) are brățări de 50.000 si chiar 100.000 € ? Sunt curios mai petrece Tudorache nopțile cu ea sau divorțul a fost o mascaradă? Dacă unui asemenea om,repet cam blegut i s-a dat atâta șpagă, cum se spune,înseamnă că acolo e vorba de mize de multe sute de mil de euro!!

    Firesc, ăștia pot susține o campanie anti Clotilde în cele mai abjecte moduri!

    Cred că dacă o sustineti bătălia va fi câștigată si va fi un exemplu pentru toată țara! În sectorul 1 acționează fostul USL acolo cloaca pesedisto-liberală se înțelege de minune! Liberalii se mai gândesc că prin Clotilde să lovească și în USR! 

    1. In primul rand ca penala nebuna a furat voturile. Au aparut cretini ca tine care ziceau ca cei peste 20 de talhari erau de fapt soferul lu' tudorache dar gogoasa asta nu a tinut. Cotoroanta a mai zis ca a fost asigurata ca nu merg camerele adica mafia a mintit. Acum, dupa 10 luni in care a dat tepe, mai aveti 'explicatia' ca nevasta lu' tudorache are bratari mult mai ieftine decat vila de neam prost in care cloceste cotoroanta.

      Chiar daca Armand ar fi fost competenta in persoana, daca mandatului ei a fost obtinut prin frauds, este egal cu zero. Fundamentul este viciat. Este valabila indifferent de nume sau partid. In plu, sa fure USR care defileaza cu principii si face atata caz de ele…. este jenant.

    vorbele sunt vorbe...dar faptele au aratat ce nenorocita poate sa fie infractoarea asta care nu isi merita pozitia de primar!

    afara cu ea, sa plece infractoarea care e primarita fara voturile necesare!

    afara cu curvele din tara!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb