Barna spune că a transmis premierului ieri o notă referitoare la raportarea persoanelor decedate de COVID-19

J.P.
Politică / 16 aprilie 2021

Barna spune că a transmis premierului ieri o notă referitoare la raportarea persoanelor decedate de COVID-19

Vicepremierul Dan Barna a precizat, vineri, în urma solicitărilor adresate de prim-ministrul Florin Cîţu, că în cursul zilei de joi a fost informat de echipa de la Ministerul Sănătăţii că verifică posibile inadvertenţe în modul de raportare a persoanelor decedate de COVID-19 în cele două baze de date folosite de autorităţi şi a transmis o notă la Cabinetul premierului, conform Agerpres.

"Ca urmare a solicitării transmise public de premierul Florin Cîţu fac următoarele precizări: am fost informat ieri, 15 aprilie, de echipa de la Ministerul Sănătăţii că verifică posibile inadvertenţe în modul de raportare a persoanelor decedate de COVID-19 în cele două baze de date folosite de autorităţi. Am solicitat imediat secretarului de stat să facă o notă de informare premierului Florin Cîţu, cu stadiul situaţiei, pentru a putea decide măsurile pe care le va considera necesare în calitate de ministru interimar al Sănătăţii. Nota a fost transmisă conform numărului de înregistrare la cabinetul premierului ieri, 15 aprilie, la ora 11,05", a scris Dan Barna, vineri, pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că, ulterior, în cadrul şedinţei de Guvern, i-a transmis premierului că a fost informat că este o situaţie în analiză la Ministerul Sănătăţii legată de metodologia privind înregistrarea deceselor de COVID-19 şi că a cerut să îi fie trimisă şi a primit o notă pe acest subiect.

"Premierul, ca ministru interimar al Sănătăţii, mi-a comunicat că va analiza aceste informaţii", a completat Barna.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Asta e marea enigma la nivel global, nu prea se stie cine a fost victima de covid sau cu covid!

    E o mare diferenta pentru ca totu e fost tabu!

    Iar acum nici un politician nu are curajul sa deschida cutia pandorei!Pentru ca cea ce va iesi nu va fi prea placut lor! 

    1. Va iesi ca toti sau luat dupa prea multe presupuneri si modele matematice teoretice ... si decizile au fost mai mult scoase din burta si copiate de la stat la stat ca niste adevarati idioti! sau luat unii dupa altii fara prea multa intelepciune!

      Nu e enigma, e lucrătură masonică mondială. Așa s-a dorit - pentru justificarea politica a măsurilor totalitare pe planetă, s-a îngrășat numărul morților din spitale, trecând în statistici că au murit de Covid.

      Pentru fiecare mort de Covid, spitalele au primit bani de la FIARA mondială medicala, de asta au avut tot interesul să bage morții cât și mai rapid in saci și să arunce cu var peste ei. 

    Ce mai faci si tu, mai Barnica? Ti-ai bagat un supozitor si apoi ai "iesit afara", pe Facebook? Asta, da comunicare responsabila, de viceprim-ministru! Apropo, cate Like-uri ai primit?

    Mai BORNO si tu esti pe faras , Ciolos iti ia locul la sefia partidului , In locul tau m-as purta frumos cu Premierul sa nu te de-a afara si din Guvern....Ciocul mic si joc de glezne ,

    pana si eu oi fi murit de covid prin valul 2 ...

    who cares. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb