BĂSESCU: "Nu poţi să îmi reproşezi după 45 de ani că la 21 de ani nu ştiam că serviciul de contrainformaţii al Armatei are legătură cu Securitatea"

J.P.
Politică / 16 august 2020

"Nu poţi să îmi reproşezi după 45 de ani că la 21 de ani nu ştiam că serviciul de contrainformaţii al Armatei are legătură cu Securitatea"

Candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, şi-a depus azi, candidatura la Biroul Electoral Municipal, el afirmând că principalii săi contracandidaţi sunt candidatul PNL şi USR-Plus, Nicuşor Dan şi candidatul PSD, actualul primar Gabriela Firea. Băsescu a afirmat că va lua peste 30 la sută din voturi, dar nu ştie dacă va fi suficient pentru a căştiga alegerile, conform news.ro.

"Mi-am depus candidatura, sper că sunt îndeplinite toate condiţiile şi de acum la luptă politică", a declarat Traian Băsescu la ieşirea de la Biroul Electoral Municipal.

El a precizat că principalii săi contracandidaţi sunt Nicuşor Dan şi Gabriela Firea, iar întrebat de unde va rupe mai multe voturi dintre cei doi, Băsescu a spus răzând: "De la bucureşteni". Ulterior el a completat acest răspuns: "Nu am o analiză pe rupturi, dar am o analiză pe electorat. Şi vă pot spune că voi face peste 30 la sută în opţiunea de vot. Vom vedea dacă asta va fi suficient, dar voi face peste 30 la sută".

Băsescu a precizat că cele mai mari probleme ale Capitalei sunt încălzirea şi apa caldă.

"Au rămas la stadiul la care le-am lăsat Am făcut contorizarea în mandatul meu, am modernizat şi automatizat cele 756 de puncte termice şi de atunci s-a ştiut că RADET-ul va intra în faliment odată cu contorizarea la scară de bloc. Nu s-a făcut nimic. Trebuiau aduse în spatele noilor puncte de termice centrale de cvartal", a afirmat candidatul PMP la Primăria Capitalei.

Întrebat dacă doreşte să-i retrocedeze terenul lui Costică Constanda, ca fiind singura modalitate de a debloca conturile Primăriei Capitalei, Băsescu a spus: "Nu ştiu, trebuie să văd. Îmi propun ca în trei ore să ajung la o înţelegere".

El a mai fost întrebat care sunt punctele vulnerabile ale lui Nicuşor Dan şi ale Gabrielei Firea. "O să le aflaţi în campanie. Şi pe ale lor, şi pe ale mele", a replicat Băsescu râzând.

Jurnaliştii l-au întrebat dacă are o problemă din punct de vedere moral, având în vedere că există o decizie a primei instanţe de colaborare cu Securitatea.

"Am anexat în dosar o informare către Biroul Electoral în care spun aşa: "După patru adeverinţe de necolaborare cu Securitatea, în prezent pe rolul ÎCCJ se află în recurs dosarul numărul...", Deci nu am făcut un secret deşi nu există penalizare administrativă pentru lucrul acesta, dar am considerat că e corect să pun acest adaos la declaraţie deşi vă asigur că o să câştig procesul. Nu poţi să îmi reproşezi după 45 de ani că la 21 de ani nu ştiam că serviciul de contrainformaţii al Armatei are legătură cu Securitatea", a explicat Băsescu.

Opinia Cititorului ( 18 )

  1. bine coane, ai votul meu.

     

    ai grija si rezolva cu radet-ul din bucuresti, te rog. 

    e de sapat si schimbat tevi ca la nebuni - poate sunt trasi si bani europeni pe chestia asta 

    acum aproape jumatate din apa bagata in sistem pleaca in pamant - e sita sistemul radet

    e extrem de relevant sa fie rezolvata aceasta problema.  

    Dl Basescu poate avea doar șanse teoretice, iar dacă alinierea planetelor s-ar produce mandatul ar fi un dezastru consilierii PSD si PNL blocandu'i orice inițiativă! Deci scandaluri peste scandaluri. Nu trebuia să candideze!

    1. Pai de-aia s-a nascut pe pamant.Sa provoace scandaluri.Asta e rostul lui.

    Dupa ce ca secatura de Petrov a fost recrutat de foasta Securitate, pt care a turnat cat pt 10 vieti, acuma mai face si pe victima, amenintand cu procese pe oricine il acuza! Sansele lui la Primarie sunt practic nule, chiar si daca-ar veni din nou in staful sau, Aliodor Manolea cu a lui flacara violet!

    1. Secatura si scursura bolșevică esti tu Țepeș. De unde ai scos-o cu a turnat cât pentru zece vieți? Am inteles că sunt doar două note! Iliescu al tău a fost de 1000ori mai toxic ! Cand caracterizezi ceva mai si compară. Secatura !

      Sa presupunem ca fiind tanar,PETROV ,erea un tampit care nu stia ca cei din CI,ereau defapt niste securisti. Ce ne facem insa ca atunci cand a ajuns presedinte,a TRADAT Romania si pe Romani,vanzando cu buna stiinta Strainilor. Observ ca atunci cand se fac clasamente in revista capital cu cei mai bogati romani,Basescu nu este trecut la numaru 1,fiind de departe cel mai bogat Roman din vanzarea prin TRADARE a Romaniei si Romanilor. Astept urmatorul clasament.!

      Vezi ca si tu si ma-ta  ati avea o sansa pe Centura Capitalei, caci decat sa te prostituezi intelectual pe acest site, mai bine ati presta amandoi pe Centura, mai ales ca v-ati alege si cu niste bani castigati cu sudoarea organelor!

      Nu-mi place cum te exprimi dar asta chiar o merita.Nu e de ajuns ca-i ia aparatea securistului comunist Basescu,mai face si pe altii scursuri bolsevice,probabil ca se uita in oglinda.Rusii ne-au facut mult rau prin intermediul tradatorilor de tara si de neam.

      Apropo, la cat il linge intre fese pe Petrov, nu i-o ramane si niste par pe limba? Poti sa nu raspunzi, daca nu vrei!

    asta iar ne ia de prosti ( vad si aici unul care a infulecat kkt-ul lui petrov ) si ne mai spune o data ca nu a lovit in plex . la 40 de ani cand il turnai pe Padure , ce nu stiai ? de asta turnai ca nu stiai ca , c.i. are legatura cu securitatea ?

    1. Dă driapta. Gogosile ăstuia impreuna cu balivernele pnl vor asigura un primar/gunoi care o sa 'investeasca' in viitorul orasului - Micula, Costanda si mai sunt multi in cireada. Mai trebuie sa cumpere multe arme pentru ca rusii nu dorm si pot ataca capitala oricand.

      nu ataca nimeni Bucurestiul, calmeaza-te omule

      Sunt foarte calm. La manifestatia din 10 august baietii rai au gazat tefelistii pasnici si unora li s-a modificat ADN-ul. Apoi au aparut rusii cu ride sharing, tot cu modificarea ADN-ului. Din aceste motive au aparut mutantii. Vasile Citu a scris clar ca e urmarit de rusi. Primul pas a fost facut de rusi. Deci, daca vei citi ce scrie Malin Bot, CTP si alti trepanati din tribul lor, rusii sunt periculosi.

      Vasile Cîțu pe Facebook:

      "Dupa cum stiti #SpionulRus si cele cateva trusturi media #FakeNews platesc sa fiu urmarit. Dupa aceea vin si va mint. 

      Ca sa nu va mai minta va spun eu ce fac in timpul liber. 

      Acum ma intalnesc cu niste prieteni, unii romani,altii straini. Suntem la un restaurant. 

      Machim.

      Dupa, o sa ma duc sa ma tund si apoi sa trag pe nas ceva iarba. 

    Bai Petroave, bai nenorocitule știai foarte bine care sunt avantajele de securist,de avansare in cariera, și toate cele. Ești un șobolan care a mâncat 10 ani din posibilitatea de dezvoltare a țării, la fel că Iliescu și placul care e acum. Hai sictir, secătură!

    Baii, da sa ne aduci iarasi consilier sau ceva pe langa tine, o fasneata cu mamele si posterior ca al Lenutei, ca era nostima. Ce daca o sa ne fure si aia cateva milioane de euroi. Are balta peste.

    Si cine stie, poate de data asta reusesti sa o faci presedinte.

     

    Eu nu inteleg de ce după 30 de ani Securitatea,CNSAS nu dau drumul la dosare,adică cei turnati să primească plicul acasă? Ați avea surprize mari,in sensul că marii turnători sunt cadrele de nadejde ale partidului care au dat din coate să ajungă sus ! Devenind cadre am inteles că nu mai aveau dosar la Securitate devenind "fete mari ". Ăștia sunt nenorociții absolut si nu-i stim!

    Abia apoi sunt turnătorii care au dosar multi dintre ei mai degrabă victime, amenințați si obligați de Securitate să dea note Fiind tineri se speriau și temandu-se si de reacția părinților făceau pactul cu Diavolul. Unii au rămas cu sechele pe viață! 

    Cine sa il mai voteze, asta care a taiat salariile cu 50% si pensiile si acum ii plange pe pensionari. Asta care ne-a tinut in saracie in schimb ce clanurile in frunte cu Udrea furau de rupeau.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb