Băsescu, scuipat în faţă la Constanţa

V.B.
Politică / 24 mai 2014

Băsescu, scuipat în faţă la Constanţa

Update 17:55 Ponta: "Agresarea lui Băsescu, gest reprobabil"

Premierul Victor Ponta a calificat agresarea preşedintelui Traian Băsescu drept "un gest reprobabil", ce trebuie condamnat şi sancţionat.

Prim-ministrul a explicat: "Dincolo de orice fel de pasiune şi de lucruri pe care le avem de reproşat, cred că incidentul de azi de la Constanţa, în care a fost implicată o persoană care l-a agresat pe preşedintele ţării, cred că este de condamnat, cred că este reprobabil şi cred că trebuie să trăim într-o societate în care, oricât de tare antipatizăm pe cineva, ne purtăm, totuşi, civilizat".

Şeful Executivului a subliniat că astfel de gesturi trebuie sancţionate: "Deci, din punctul meu de vedere, nu mă puteţi bănui că am vreo simpatie pentru domnul preşedinte, dar acest gen de manifestări trebuie să fie condamnate şi sancţionate".

---

Update 15:17 Atacatorul, audiat la Poliţia Constanţa

Adrian Zglobiu (35 de ani), bărbatul care l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu în Portul Constanţa a fost dus la audieri la sediul Poliţiei Judeţene, în urmă cu puţin timp, fiind cercetat pentru ultraj, scriu surse din presă, adăugând că acesta este şomer şi locuieşte în Constanţa.

Ofiţerii SPP l-au imobilizat şi l-au predat unui echipaj de jandarmi, care l-au dus la sediul Poliţiei Judeţene Constanţa, unde în prezent este audiat. Poliţia a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa pentru infracţiunea de ultraj.

---

Preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat în faţă de un tânăr, astăzi, în Constanţa, la coborârea de pe nava-şcoală "Mircea", bărbatul fiind imobilizat imediat de ofiţerii SPP, informează surse din presă.

Incidentul a avut loc la finalul vizitei făcute de şeful statului la bordul navei. Bărbatul l-a scuipat în faţă la o distanţă foarte mică, apoi a fost imediat imobilizat de ofiţerii SPP, în timp ce şeful statului s-a şters cu mâna pe faţă, apoi a continuat să discute cu câţiva oameni din mulţimea adunată la terminalul de pasageri al Portului Constanţa. După ce a stat de vorbă cu oamenii timp de circa două minute, Băsescu a plecat din port cu maşina.

Traian Băsescu a participat astăzi, în Portul Constanţa, la festivitatea de deschidere a activităţilor prilejuite de sosirea navelor participante la Regata Mării Negre 2014. Preşedintele a luat parte şi la ceremonia de decorare a navei-şcoală "Mircea" şi la cea de înaintare în grad.

Nava s-a întors din voiajul anual de instrucţie în care a plecat pe 31 aprilie, ancorând în această dimineaţă în Portul Constanţa. În această perioadă, vasul a participat la Regata Marilor Veliere din Marea Neagră, având la bord un echipaj format din 134 de ofiţeri, maiştri militari şi cadeţi români, alături de 8 cadeţi străini.

Regata (unde au fost prezente cele mai mari 13 nave cu vele din lume) a început pe 30 aprilie, din portul bulgăresc Varna, prima cursă defăşurându-se între Varna şi Novorossiisk (Rusia). După repoziţionarea flotei în portul rusesc Soci, a doua cursă a regatei s-a derulat între 18 şi 24 mai pe traseul Soci-Constanţa, urmând să se încheie în Portul Constanţa cu patru zile de evenimente nautice şi culturale.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. si de asemenea este tanar. Totusi la capitolul capacitate intelectuala in ciuda ratingului A3 nu este decat o hartie de valoare care isi gaseste suratele doar in conturile domnilor Isarescu si Treichl...

    Tipul respectiv , daca n-o avea si mintea zglobie , trebuie sa fie un individ care merita sa sufere de foame . Putea sa spuna cel putin , multumesc , marinarului care a adus justitia in pozitia care este si de unde franeaza cat de cat hotiile in tara in asa fel incat si alde Zglobiu sa aiba ce pune pe masa . Altfel , va aduna doar firimituri de la chiolhanurile unora ca Mazare . Este si asta o optiune , la urma armei .

    1. Simplu. Pentru ca Bruta Romaneasca nu este capabila sa observe lipsa unei coloane intr-un tabel al domnului Isarescu cu rezervele minimie obligatorii si nu are rabdare pentru a pune cap la coada doua propozitii ale domnului Treichl avand tema brutalitate. Daca eu as fi in locul domnului Presedinte l-as invita pe TINARUL CURAJOS duminica seara dupa inchiderea alegerilor in studioul domnului Gadea si l-as invita sa spuna ce are pe suflet si dupa ce se va lamuri cum stau lucrurile sa-i mai ofer odata sansa de a putea sa ma scuipe, de data aceasta avand posiblitatea a alege intre mine, Treichl si Isarescu. Dar o astfel de intrevedere va fi putin probabil deoarece in afara de Mircica Caratistul ceilalti haiduci de la A3 nu au suficient lichid in instalatie, singura solutie fiind inca un abonament Bursa pe numele tanarului curajos de la malul marii...Pe cand o sa fim capabili in afara de tineri si curajosi sa avem baieti care au si putina minte cu care sa poata gandi in dotare????????????????????????

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb