BAT investeşte 30 milioane lire sterline într-un nou Centru de Inovare în Marea Britanie

F.D.
Companii / 12 martie

BAT investeşte 30 milioane lire sterline într-un nou Centru de Inovare în Marea Britanie

BAT a inaugurat un nou Centru de Inovare de ultimă generaţie în cadrul facilităţii sale globale de cercetare şi dezvoltare (R&D) din Southampton, Marea Britanie, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, investiţia, în valoare de 30 de milioane de lire sterline, consolidează şi extinde capacităţile de cercetare şi dezvoltare ale BAT, oferind nouă facilităţi tehnice special concepute pentru a susţine dezvoltarea portofoliului de produse cu risc redus din portofoliul BAT. Centrul de Inovare nou inaugurat se va concentra pe cercetarea pliculeţelor cu nicotină pentru uz oral şi lichidelor şi aromelor destinate produselor de vapat, produselor care încălzesc tutunul şi produselor care nu conţin nicotină din portofoliul companiei. Investiţia va susţine, de asemenea, procesele de ambalare, inginerie, dezvoltare a inovaţiei şi de integrare a sistemelor.

Dr. James Murphy, Director Ştiinţific şi de Cercetare în cadrul BAT, a declarat: "Inaugurarea acestei noi facilităţi marchează o etapă importantă în transformarea BAT şi va juca un rol esenţial în transformarea în realitate a unui viitor fără fum. Dovezile fundamentate ştiinţific sunt esenţiale pentru a ajuta fumătorii adulţi să facă trecerea către produse care nu implică arderea tutunului şi pentru a sprijini obiectivele de sănătate publică. Investiţia în Centrul nostru de Inovare va sprijini eforturile echipei globale în cercetarea şi dezvoltarea produselor noastre de ultimă generaţie pentru mulţi ani de acum înainte."

Noile facilităţi vor reuni echipe inter - disciplinare şi echipe cu rol cheie în cercetare şi dezvoltare: 400 de oameni de ştiinţă şi ingineri înalt specializaţi, provenind dintr-o serie de domenii avansate, inclusiv biotehnologie şi studii clinice. Având ca obiectiv accelerarea dezvoltării următoarelor generaţii ale noilor categorii de produse BAT, activitatea acestora include generarea dovezilor ştiinţifice solide necesare pentru a încuraja fumătorii adulţi să treacă la alternative mai puţin riscante. Până în prezent, activitatea de cercetare şi dezvoltare efectuată la Centrul R&D BAT din Southampton a generat peste 200 de studii asupra produselor fără fum evaluate de specialişti independenţi şi publicate în reviste ştiinţifice şi a contribuit la înregistrarea de către BAT a sute de brevete pe an. BAT este unul dintre cei mai importanţi deponenţi de brevete din Europa, compania continuând în ritm accelerat dezvoltarea produselor care nu ard tutunul.

Strategia BAT presupune angajamentul companiei de a construi o lume fără fum şi de a deveni o afacere care se bazează predominant pe noile categorii de produse, cu 50% din venituri generate din produsele care nu implică arderea tutunului până în 2035. Activitatea riguroasă de cercetare se află la baza acestei strategii, susţinând agenda de reducere a riscurilor asociate fumatului, iar BAT consider aceasta drept cea mai mare oportunitate de sănătate publică, arată sursa citată.

La nivel global, peste 1.600 de specialişti în cercetare şi dezvoltare răspândiţi în Marea Britanie, SUA, Brazilia, Indonezia, Malaezia şi China lucrează în centrele de cercetare şi dezvoltare BAT. Investiţia de 30 de milioane de lire sterline în locaţia din Southampton urmează inaugurării Centrelor de Inovaţie BAT din Trieste (Italia) în 2021 şi de la Shenzhen (China) în 2022. BAT investeşte anual 300 de milioane de lire sterline în cercetare şi dezvoltare pentru a dezvolta noile categorii de produse şi pentru a fundamenta, prin date ştiinţifice solide, potenţialul de risc redus al acestora.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb