BBC FIRST se lansează în reţeaua DIGI

G.D.
Companii / 23 noiembrie 2022

BBC FIRST se lansează în reţeaua DIGI

BBC Studios a anunţat astăzi lansarea BBC FIRST în reţeaua DIGI, marcând, în premieră, intrarea canalului de seriale britanice premium pe piaţa din România, conform unui comunicat remis redacţiei. BBC First se va alătura canalului BBC Earth, deja disponibil pe platforma DIGI şi va fi disponibil tuturor abonaţilor, ca parte a pachetului de bază.

Potrivit sursei citate, BBC FIRST va oferi telespectatorilor români pasionaţi de seriale britanice premium cele mai îndrăgite producţii originale din Marea Britanie, având ca personaje principale actori celebri şi purtând semnătura unor creatori premiaţi la nivel internaţional. Unele dintre cele mai cunoscute seriale disponibile abonaţilor DIGI - Time, The Pursuit of Love, Ragdoll, This is Going to Hurt- prezintă poveşti de neuitat care provoacă şi distrează în acelaşi timp, imersând telspectatorul într-o atmosferă britanică.

Canalul se lansează cu o serie de seriale apreciate de critici, printre care comedia romantică The Pursuit of Love (din 23 noiembrie, de la ora 21:30), avându-i actori principali pe Lily James (Linda), Emily Beecham (Fanny), Dominic West şi Andrew Scott. Adaptat şi regizat de actriţa premiată, Emily Mortimer, serialul spune povestea a doua verişoare din anii 1920, Linda Radlett şi Fanny Log, care sfidează aşteptările tuturor, aruncându-se cu capul înainte în fiecare experienţă pe care viaţa şi iubirea o au de oferit.

Tot începând cu această lună, telespectatorii se pot bucura de The Cleaner (lansat în 12 noiembrie, de la ora 21:30) cu Greg Davies, câştigătorul BAFTA, în rolul personajului principal (Wicky), o comedie cu adevărat captivantă, bazată pe multi-premiatul serial-hit german Der Tatortreiniger. Wicky nu este un personaj ca oricare altul. Meseria lui îl aduce în contact cu cei mai ciudaţi oameni, cei care cunoşteau victimele şi, uneori, chiar ucigaşii înşişi. Dar pentru că este un om vorbăreţ, el tinde să bârfească mai mult decât să cureţe.

Luna decembrie va aduce pe BBC FIRST, în premieră, Chelsea Detective (din 12 decembrie, de la ora 21:30), un serial contemporan ce se desfăşoară într-un cartier luxos din Londra precum şi cel de-al 24-lea sezon din Silent Witness (6 decembrie, la ora 21:30) - cel mai longeviv serial poliţist din Marea Britanie aflat în prezent la TV, cu Emilia Fox în rolul doctorului Nikki Alexander, patolog criminalist, care, împreună cu echipa sa, are misiunea de a dezvălui adevărul din spatele crimelor şi morţilor accidentale care aduc fiecare "martor tăcut" la morgă, subliniază sursa citată.

La începutul anului 2023, publicul va avea parte de titluri grozave ca Time, o prezentare reprezentativă a vieţii din închisoare scris de Jimmy McGovern, cu Sean Bean, câştigătorul premiilor Emmy şi BAFTA şi Stephen Graham, actor nominalizat de patru ori la BAFTA. Un alt serial captivant ce îi va bucura pe telespectatori este Ragdoll, un thriller psihologic rafinat venint de la producătorii serialului Killing Eve.

În următoarea parte a anului BBC First va lansa în premieră: Beyond Paradise, un spin-off al mult iubitei serii Death in Paradise, Sherwood, un thriller politic despre o comunitate sfâşiată de două crime şocante şi This is going to Hurt, o adaptare a memoriilor bestseller ale lui Adam Kay despre viaţa de medic tânăr avându-l pe Ben Whishaw ca vedetă principală, câştigător al Globulului de Aur, Emmy şi BAFTA.

Line-up-ul canalului va fi format din cele mai mari titluri, favorite ale publicului: Father Brown, Call the Midwife şi Death in Paradise. Toate serialele vor fi disponibile în limba engleză cu subtitrare în limba română.

Zbigniew Pruski, director comercial CEE la STUDIOURILE BBC, a declarat: "Drama britanică înfloreşte fără îndoială, iar STUDIOURILE BBC excelează prin modul în care implică cele mai bune talente, de la scriitori şi producători, până la cei din spatele şi din faţa camerelor de filmat. Nu ar putea exista un moment mai bun pentru a introduce canalul de seriale britanice premium telespectatorilor români şi sunt încântat că o facem împreună cu un partener atât de respectabil precum DIGI".

Partenerul de comunicare BBC FIRST pe piaţa locală este Ogilvy România, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb