BCR a debutat cu o victorie în cadrul Campionatul Bancherilor - primavara 2010

F.A.
Miscellanea / 1 aprilie 2010

BCR a început cu dreptul actuala ediţie, după victoria la limită, scor 3-2, în faţa lui CITI BANK. In aceeşi seară, s-au înregistrat, în general, rezultate strânse, meciuri încinse şi goluri multe.

CITI BANK - BCR 2-3

Marcatori: Toma (2) / Robert Năstase (2), Vali Răileanu

BCR a pornit în forţă meciul şi a pus stăpânire pe joc în prima parte. Robert Năstase a luat o acţiune pe cont propriu şi l-a executat pe portarul advers cu un şut în diagonală, 1-0, scor cu care s-a terminat şi prima repriză. La reluare, acelaşi Năstase îl execută cu exteriorul de la colţul careului pe portarul Ionut Golat şi duce scorul la 2-0. Vali Răileanu scapă şi el pe contraatac şi marchează pentru 3-0, moment în care soarta meciului părea jucată. Relaxându-se prea devreme, BCR-ul a încasat repede două goluri, prin dubla lui Toma şi a făcut ca finalul partidei să fie unul de foc cu un CITI dezlănţuit în ofensivă, dar fără să reuşească revenirea pe tabelă.

OTP - BANCA TRANSILVANIA 1-2

Marcatori: Mihai Ilie / Mihai Căprărescu (2)

Istoria acestui meci poate fi descrisă în cîteva cuvinte: tensiune, dueluri duse pînă la limita regulamentului, 3 goluri superbe, mulţi nervi şi foarte mult angajament. Fotbaliştii celor două echipe s-au dăruit total şi nu s-au menajat deloc ceea ce a dus pină la urmă şi la cîteva accidentări, dintre care una pare destul de serioasă. Ca la orice meci aprig disputat nu au lipsit şi reproşurile la adresa arbitrului, care s-a arătat prea îngăduitor cu unii dintre jucători. Să spunem că au condus jocul în spiritul lui.

BRD - LIBRA BANK 6-3

Marcatori: Daniel Petrică, Mihai Dumitrescu, Răzvan Ţimpău, George Vălean, Marin Silviu, Dănuţ Gureşoaie / Alex Dionian, Ion Constantin (2)

Pe scurt, revenirea vicecampioanei. După eşecul din prima etapă, BRD a străns rândurile şi a obţinut o victorie muncită în faţa lui LIBRA.Vălean a deschis scorul pentru BRD, în urma unei lovituri de colţ, însă Ion Constantin a egalat după cîteva zeci de secunde (1-1). A venit apoi rândul lui Ţimpău să-şi ducă echipa în avantaj, cu un şut direct de la centru la reluarea jocului. Căpitanul Gureşoaie îl imită şi el pe Ţimpău cu o execuţie aproape de jumătatea terenului lateral dreapta (3-1). Repriza se încheie cu al treilea gol de la distanţă realizat de Daniel Petrică (4-1). După pauză, diferenţa se micşorează din nou la două goluri. LIBRA obţine o indirectă de la marginea careului, în poziţie semi-centrală şi acelaşi Ion Constantin înscrie (4-2). BRD înscrie şi ea ulterior dintr+o lovitură liberă executată excelent de Silviu Marin (5-2). Dionian îşi apropie din nou formaţia la două goluri diferenţă, însă finalul de joc aparţine tot BRD-ului, care mai punctează o dată prin Mihai Dumitrescu (6-3).

BANCPOST - ALPHA BANK 9-4

Marcatori: Claudiu Zbârcea (5), Marin Chirilă (3), Mihai Paşcan / Paul Diaconu (3), Adrian Bratosin

Începutul de meci s-a derulat sub semnul echilibrului, echipele punctând succesiv până la scorul de 2-2, autorii primelor goluri fiind Paşcan şi Zbârcea, pentru Bancpost, respectiv Diaconu, de două ori pentru Alpha. S-a dezlănţuit apoi Bancpost-ul care a înscris de 3 ori consecutiv prin Marin Chirilă (2) şi Claudiu Zbârcea (5-2). Alpha revine pe tabelă prin acelaşi Diaconu care realizează tripla şi repriza se încheie cu un avantaj de trei goluri în favoarea lui Bancpost , după un nou gol al lui Zbârcea (6-3). În repriza a doua, Bancpost înscrie din nou 3 goluri consecutive, autori Zbârcea (2) şi Marin Chirilă, pentru ca, pe final, Bratosin să stabilească scorul final al meciului: 9-4.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5156
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2830
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8940
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.6995

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb