BCR a finanţat AFI Europe cu 32 milioane euro

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 10 septembrie 2014

Banca Comercială Română (BCR) a acordat un credit de 32 de milioane euro companiei AFI Europe, pentru finalizarea clădirilor 2 şi 3 din proiectul de birouri AFI Park din Bucureşti, potrivit unui comunicat al instituţiei de credit. Finanţarea include un credit de investiţii de 17 milioane de euro pentru clădirea de birouri AFI Park 2 şi un împrumut de dezvoltare de 15 milioane de euro pentru clădirea de birouri AFI Park 3.

Ana Dumitrache, şeful departamentului de finanţări imobiliare din cadrul BCR, a declarat că instituţia este direct interesată în finanţarea şi dezvoltarea economiei şi că există un parteneriat amplu la nivelul grupului Erste cu AFI.

AFI Europe este prezent pe piaţa locală din anul 2005. Compania a dezvoltat şi gestionează AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din ţară, AFI Palace Ploieşti, primul shopping center modern din Ploieşti, inaugurat în octombrie 2013, şi proiectul de birouri AFI Business Park care va aduce în total pe piaţă peste 65.000 mp de spaţii de birouri.

De asemenea, AFI Europe a finalizat AFI Park 1 şi 2, primele două clădiri din cadrul AFI Park din Cotroceni, şi urmează să livreze în acest an al treilea imobil. Toate cele trei clădiri, totalizând 35.000 metri pătraţi, sunt închiriate integral.

"Obţinerea acestei finanţări va permite AFI Europe să recupereze întregul capital investit în AFI Park 2, care a fost finanţat prin fonduri proprii ale AFI Europe, şi să finalizeze AFI Park 3, a cărei inaugurare este programată să aibă loc până la finele acestui an", a declarat David Hay, directorul executiv AFI Europe România.

Anul acesta, compania a început şi construcţia clădirilor AFI Park 4 şi AFI Park 5, cu o suprafaţă totală închiriabilă de 32.000 metri pătraţi şi finalizare în octombrie 2015.

AFI Europe dezvoltă şi administrează diverse proiecte comerciale şi rezidenţiale în România, Cehia, Serbia, Polonia, Bulgaria, Germania şi Letonia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb