BCR anunţă că platforma George a ajuns la zece milioane de utilizatori

F.D.
Bănci-Asigurări / 23 iulie

Adrian Săveanu, Senior Brand Manager George. Primul banking inteligent, BCR

Adrian Săveanu, Senior Brand Manager George. Primul banking inteligent, BCR

George, platformă de digital banking din Europa Centrală şi de Est, atinge o nouă etapă de dezvoltare după ce a ajuns la 10 milioane de utilizatori în cele şase ţări unde este disponibilă: Austria, România, Cehia, Slovacia, Ungaria şi Croaţia, conform unui comunicat de presă al BCR.

Pentru a celebra cei 10 milioane de utilizatori George, BCR lansează People of George, o serie de video-uri ce surprind diversitatea şi autenticitatea celor care sunt parte din ecosistem.

"People of George este modul nostru, al oamenilor din BCR, de a mulţumi tuturor celor 10 milioane de utilizatori George din Europa Centrală şi de Est. Aproximativ un sfert dintre aceştia, 2,34 milioane mai exact, sunt din România. Pentru noi, ei au fost şi sunt un reper. Sunt oamenii alături de care am construit o comunitate vibrantă, unită prin valori şi pasiuni comune. Un mix de rezilienţă, autenticitate, dar şi încredere că tehnologia, pusă cu cap în slujba creativităţii, este singura cale către un viitor mai bun.

Această serie de video-uri aduce împreună oameni din domenii diferite, de la artă la tehnologie, sport şi antreprenoriat, şi promovează schimbul de idei şi experienţe. Sunt oameni care ne inspiră, pentru că ştiu să transforme viziunea în realitate şi să depăşească normele tradiţionale. Dar, şi mai mult, sunt exemple de dezvoltare continuă, pasiune şi încredere în propriile visuri", a declarat Adrian Săveanu, Senior Brand Manager George. Primul banking inteligent, BCR.

Fiecare episod prezintă povestea oamenilor care sunt parte din comunitatea George şi reflectă modul în care o aplicaţie de digital banking poate influenţa pozitiv vieţile utilizatorilor. Primul video People of George îl aduce în prim-plan pe Andrei Miţişor, arhitect şi fondator H3, un laborator de arhitectură cu o echipă multidisciplinară, care creează experienţe imersive ce îmbină new-media art cu designul industrial şi robotica. Andrei este unul dintre pionierii new-media art în România, pasionat de printul 3D şi expert în modelarea parametrică. În acelaşi timp, este şi un apropiat George, fiind omul din spatele unora dintre cele mai spectaculoase şi creative proiecte de brand, încă de la lansarea George în România.

Seria va fi continuată de Bogdan Dumitrache - actor şi owner Apollo 111, Robert Graur - DJ şi owner DJ Superstore, Dominic Marcu - pilot în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă şi monitor de schi, Ioana Goncea - avocat şi Preşedinta Federaţiei Române de Schi Nautic şi Wakeboard, alături de alţi trei invitaţi surpriză.

În urmă cu 12 ani, Erste Group a început dezvoltarea George prin scrierea primei linii de cod pentru prima platformă bancară paneuropeană. La acel moment, platforma a fost dezvoltată în baza mai multor cercetări avansate, fiind creată de echipe de IT, design, psihologi şi sociologi comportamentali.

Platforma George a fost construită cu misiunea de a sprijinii clienţii Erste şi ai băncilor din portofoliul grupului, aşa cum este şi BCR, să înţeleagă cum să îşi utilizeze finanţele proprii mai bine, să-i ajute să-şi administreze bugetul mai eficient şi să economisească mai mult.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb