BCR donează 2,5 milioane de lei pentru susţinerea luptei împotriva coronavirusului

C.B.
Bănci-Asigurări / 26 martie 2020

Sergiu Manea

Sergiu Manea

Banca Comercială Română mobilizează 2,5 milioane de lei pentru lupta împotriva pandemiei COVID-19. Banii sunt deja direcţionaţi către spitalele locale, comunităţile şi ONG-urile implicate în procurarea şi colectarea materialelor sanitare, sprijinul persoanelor vulnerabile - în speciale cele în vârstă şi fără ajutor - în educaţia privind prevenţia şi protejarea oamenilor, dar şi către eforturile de a asigura învăţământ de la distanţă, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Sergiu Manea CEO BCR, a declarant: " "Suntem într-un moment în care trebuie să fim solidari unii cu alţii, să aducem împreună ce avem mai bun. Facem parte zi de zi din comunităţile locale, lucrăm împreună cu ele şi credem în puterea comunităţii. Aşa că am decis să ne implicăm şi mai mult în susţinerea lor, pentru a contribui la efortul comun de a trece cu bine peste această perioadă.

Printre iniţiativele la care contribuim în mod direct şi concret se numără susţinerea fondului de urgenţă pentru spitale deschis de organizaţia Salvaţi Copiii. Suplimentar, colegii noştri din toată ţara sunt în contact permanent cu unităţile medicale locale şi le-am pus la dispoziţie un fond din care le pot oferi suport financiar. Vrem să ajutăm repede şi exact acolo unde este nevoia cea mai mare.

În plus, pentru că rolul principal al unei bănci este de a asigura susţinerea ideilor care ajută la dezvoltarea societăţii, am decis să extindem suportul acordat, prin Acceleratorul BCR-InnovX, firmelor şi antreprenorilor care propun soluţii inovatoare în tehnologie pentru provocările din sănătate şi economie induse de Covid-19.

Facem un apel către toată comunitatea de business, greu încercată zilele acestea, pentru a-şi oferi sprijinul, în eforturile de combatere a pandemiei. Dincolo de cifre şi orice fel de prognoze, avem datoria acum, mai mult decât oricând, să ne gândim cum putem contribui la binele societăţii - chiar şi prin gesturi mici, idei şi soluţii pentru comunitate."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb