BCR Şcoala de Business, în parteneriat cu Launch, lansează un nou curs gratuit, dedicat antreprenorilor

G.U.
Bănci-Asigurări / 31 ianuarie 2022

Ionuţ Stanimir, Director de Marketing şi Comunicare BCR

Ionuţ Stanimir, Director de Marketing şi Comunicare BCR

BCR Şcoala de Business, în parteneriat cu Launch, comunitatea fondatorilor de startup-uri, lansează un nou curs gratuit, dedicat antreprenorilor care vor să dezvolte produse de tehnologie, conform unui comunicat de presă al băncii remis redacţiei.

Astfel, platforma BCR Şcoala de Business pune la dispoziţie gratuit, antreprenorilor în tehnologie, cursul Antreprenor în tehnologie: cum să construieşti un produs viabil, ce cuprinde 7 module, cu 8 materiale video, 7 articole şi tot atâtea chestionare. Cursul vine în întâmpinarea nevoilor specifice antreprenorilor în tehnologie şi propune un set de instrumente prin care aceştia pot să construiască şi să vândă un produs de succes.

Cele 7 module ale cursului urmăresc paşii prin care un antreprenor ar trebui să treacă pentru atunci când dezvoltă un produs de tehnologie, precum şi strategiile prin care poate ajunge la publicul ţintă. Ghidat de materialele video şi de conţinutul scris, cel care parcurge întregul curs ar trebui să îşi găsească răspunsul pentru câteva probleme şi întrebări specifice mediul antreprenorial de tehnologie: cum se face poziţionarea produsului în piaţă, ce implică un elevator pitch, ce presupune o strategie de business sau care sunt cele mai eficiente canale de promovare pentru un produs de tehnologie.

"Pe lângă iniţiativă şi curaj, accesul la informaţie este esenţial pentru ca antreprenorii să ajungă să creeze produse cu valoare adăugată mare şi strategii de business eficiente. Un curs cum este "Antreprenor în tehnologie: cum să construieşti un produs viabil", poate fi un prim pas pentru ca fondatorii cu idei şi viziune să creeze produse de tehnologie viabile, ce vor aduce valoare atât pentru ei, cât şi pentru întreaga societate", a declarat Ionuţ Stanimir, Director de Marketing şi Comunicare BCR.

Cursul Antreprenor în tehnologie: cum să construieşti un produs viabil a fost dezvoltat împreună cu Launch, comunitatea fondatorilor de startup-uri, prin care aceştia au acces gratuit la toate resursele de care au nevoie pentru a trece de la un produs la un start-up de succes: expertiză, experienţă, capital şi proiecte pilot, precum şi o serie de sesiuni care le ghidează eforturile în direcţia potrivită.

În demersul lor de a afla cum să construiască un produs de tehnologie de succes, cursanţii vor fi ajutaţi de către Andreea Iancu, sociolog şi Partner Account Manager în cadrul proiectului Launch, unde coordonează relaţia dintre fondatorii de startup-uri şi industriile în care aceştia dezvoltă produse de tehnologie. În urma celor 7 module susţinute de către Andreea Iancu, toţi cei care doresc şi au o idee, vor putea să dezvolte un produs de tehnologie care răspunde unor nevoi reale ale utilizatorilor din piaţa căreia se adresează şi vor afla cum îl pot îmbunătăţi continuu, astfel încât să creeze valoare pentru care utilizatorii sunt dispuşi să plătească.

"Un produs de succes are la fundaţia sa atât fondatori care care vor să rezolve o problemă importantă, cât şi o piaţă suficient de mare. Prin cursul "Antreprenor în tehnologie", fondatorii parcurg paşii necesari dezvoltării unui produs de succes, de la înţelegerea problemei la validarea acesteia cu utilizatori si clienţi, crearea unei bucle de feedback cu aceştia şi până la crearea unui model de business în jurul soluţiei reprezentate de produs. Produsele de tehnologie pot avea impact într-o multitudine de industrii şi domenii, de aceea este esenţial ca entuziasmul şi energia fondatorilor din România să fie completate de un set de cunoştinţe si orice alte resurse relevante care să le crească şansele de reuşită", a declarat Andreea Iancu, Partner Account Manager Launch.

La doar un an de la lansare, platforma BCR Şcoala de Business a ajuns la peste 17.000 de utilizatori, antreprenori, manageri, liber profesionişti, profesori şi studenţi care doresc să se pregătească pentru o aventură în lumea businessului.

BCR Şcoala de Business este o platformă online cu lecţii şi sfaturi practice de business pentru antreprenorii aflaţi la început de drum, dar şi pentru cei experimentaţi, unde aceştia pot învăţa cum să îşi completeze abilităţile native şi simţul afacerilor cu cunoştinţele necesare pentru a avea un business inteligent. Platforma cuprinde în prezent 7 cursuri, ce au în total 63 de module, peste 90 de materiale video şi 85 de teste.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. De ce ar avea interes o bancă să susțină afaceri profitabile cand pentru ea, refinantarea creditelor ce nu pot fi rambursate e raiul pe pământ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb