BCR şi Auchan lansează prima soluţie digitală din România pentru salariu în avans

F.D.
Bănci-Asigurări / 21 decembrie 2023

BCR şi Auchan lansează prima soluţie digitală din România pentru salariu în avans

Soluţia de salariu în avans este dezvoltată de Banca Comercială Română, în parteneriat cu Auchan România, şi este disponibilă din noiembrie, ca beneficiu, pentru toţi cei peste 7.300 de salariaţi ai retailerului alimentar, conform unui comunicat de presă al băncii.

Noua funcţionalitate le permite angajaţilor Auchan să aibă acces imediat la cel mult 50% din salariul aferent zilelor deja lucrate, ori de câte ori au nevoie, indiferent că-şi încasează sau nu salariul la BCR. Banii se primesc imediat, fără niciun cost, prin platforma digitală George, soluţia fiind disponibilă 24/7. Sistemul digital de plată a salariului în avans este implementat în premieră de Banca Comercială Română alături de Auchan, dar va putea fi adoptat, prin BCR, de orice companie din România care îşi doreşte acest beneficiu pentru angajaţii săi.

"Este o premieră absolută pentru piaţa din România şi reprezintă încă o dovadă a avantajelor pe care open-bankingul le poate aduce atât companiilor, cât mai ales oamenilor obişnuiţi, indiferent de domeniul de activitate. Prin deschiderea API-urilor şi integrarea datelor, putem oferi soluţii financiare end-to-end şi putem diversifica beneficiile - totul digital, cu acces imediat şi disponibilitate permanentă. Le mulţumesc partenerilor de la Auchan România pentru deschiderea lor de a construi împreună această funcţionalitate. Sunt convins că va fi bine primită de angajaţii Auchan şi se va constitui, pe mai departe, într-un diferenţiator clar pe piaţa beneficiilor oferite de angajatori. Soluţia îi poate ajuta să evite îndatorarea în situaţiile de urgenţă, prin accesarea unui credit sau a unui descoperit de cont, şi îi îndemnăm să o folosească prudent şi responsabil pentru asigurarea sănătăţii financiare a familiei pe termen scurt, mediu şi lung", a declarat Mihai Sandu, Şef Departament Vânzări Digitale şi Parteneri, BCR.

"Crearea şi implementarea acestui beneficiu au reprezentat un demers complex, implicând mai multe departamente din cadrul organizaţiei noastre, precum şi colaborarea cu echipele BCR. Pornind de la nevoile de business şi din dorinţa de a fi alături de angajaţi prin facilitarea accesului lor la resurse financiare într-o situaţie neprevăzută, am identificat cea mai facilă soluţie informatică, şi anume aplicaţia George. Prin dezvoltările care au fost făcute în aplicaţie, dar şi în sistemul nostru de salarizare, banii de avans ajung în contul BCR al angajatului instant, la orice ora din zi şi din noapte. De asemenea, faptul că acest beneficiu este la îndemâna tuturor angajaţilor, şi nu numai al celor care încasează salariul la BCR, este un plus pentru noi toţi. Acest demers completează gama complexă de beneficii, foarte competitivă, pe care Auchan o are deja pentru angajaţii săi," a afirmat Mona-Lisa Jorascu, Responsabil Personal şi Plăţi, Auchan România

Pentru o Românie inteligentă financiar

Soluţia de salariu în avans poate fi accesată de angajaţii Auchan România din platforma de digital banking George, prin Magazinul George. Paşii sunt extrem de simpli:

- Salariaţii selectează & confirmă formal compania angajatoare;

- Aleg contul pentru plata salariului, în cazul în care dispun de mai multe;

- Completează suma dorită, aceasta fiind verificată rapid de George în sistemul financiar-contabil al companiei;

- Confirmă, moment urmat de alimentarea imediată a contului selectat.

Funcţionalitatea este disponibilă pentru toţi salariaţii Auchan România, indiferent dacă îşi încasează sau nu salariul la BCR. În cazul în care nu dispun de un cont BCR, îşi pot deschide imediat unul, de pe telefon, tabletă sau calculator - 100% online, fără să fie nevoiţi să ajungă într-o unitate bancară - urmând să beneficieze de o ofertă specială, cu 6 luni de comisioane zero de administrare lunară.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Pe de o parte e bine ca nu mai faci foamea de 15 zile pan la salar.

    Pe de alta parte consumi din banii tai si la salar mai vezi praful de pe toba.. deci va fi depresie totala cand vei primi restul de bani.

    E o aplicatie care iti permite sa fii propriul tau Mos Craciun in materie de subzistenta mizera.  

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb