BIBI TOUROPERATOR: Staţiunile balneoclimaterice sunt printre destinaţiile preferate ale românilor pentru sărbătorile de iarnă

S.B.
Companii / 16 septembrie 2022

Staţiunile balneoclimaterice sunt printre destinaţiile preferate ale românilor pentru sărbătorile de iarnă

Staţiunile balneoclimaterice sunt printre destinaţiile preferate de turişti în acest an, în urma investiţiilor masive din ultimii ani şi pe fondul dotărilor extrem de diverse ce permit numeroase activităţi indoor, potrivit Bibi Touroperator.

Băile Felix/Călimăneşti şi Căciulata/Băile Herculane se situează deja în topul preferinţelor românilor care accesează programele de înscrieri timpuri şi pachetele speciale de Sf. Andrei- 1 decembrie, conform datelor Bibi Touroperator, unul dintre cei mai importanţi touroperatori din România, specializat exclusiv în oferte turistice de pe piaţa românească.

Costul unui sejur de Sf. Andrei - 1 decembrie la Băile Felix variază între 1.100 lei de pers/pachet 3 nopţi cu pensiune completă la un hotel de 3 stele şi 2.100 de lei la un hotel de 5 stele de pers/pachet 4 nopţi cu demipensiune. Pachetele includ mese festive şi programe de divertisment, acces la piscine interioare şi exterioare.

"În acest an, vedem o creştere importantă a rezervărilor pentru sezonul de toamnă - iarnă în care sunt utilizate vouchere de vacanţă, doar o parte din cele emise în acest an fiind folosite pe perioada verii. În cazul nostru, peste 30% din rezervările pentru perioada următoare sunt realizate prin intermediul voucherelor de vacanţă. Acestea rămân un mecanism important prin care mulţi români pot accesa oferte turistice din România" declară Adrian Voican, preşedinte Bibi Group4travel.

Până la finalul lunii octombrie se pot face înscrieri timpurii pentru Crăciunul 2022 şi Revelionul 2023. În cele mai multe situaţii se acceptă plata unui avans de doar 20%-30%, urmând ca restul sumelor de bani sa fie achitate înainte de debutul sejurului, iar anulările până la 1 decembrie sunt gratuite. Prin reducerile oferite în programele de înscrieri timpurii, românii pot chiar să îşi rezerve sejururi în condiţii similare de preţ cu cele de anul trecut, deşi preţurile la utilităţi, la alimente şi la servicii au crescut semnificativ în acest an.

Un sejur de Revelion la Băile Felix costă între 1.600 de lei de pers/pachet de 3 nopţi la un hotel de 2 stele şi 2.500 de lei de pers/pachet la un hotel de 4 stele, ofertele incluzând demipensiune, masă festivă de Revelion, programe de divertisment şi acces la piscine.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb