"Bigger Group" - creştere de peste 160% în 2007

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 12 februarie 2008

Conducerea companiei estimează o cifră de afaceri de 20,7 milioane de euro pentru anul acesta

Grupul de companii "Bigger Group" ce oferă servicii de comunicare integrată, a înregistrat în anul 2007 o cifră de afaceri de 14,8 milioane de euro, cu peste 160% mai mult faţă de anul precedent, depăşind astfel, estimarea de 11,7 milioane de euro făcută la începutul anului trecut, anunţă un comunicat al companiei. Aceas­tă creştere se datorează atât unei strategii de dezvoltare pe orizontală, cât şi pe verticală - câştigarea unui număr mare de clienţi, înfiinţarea unor noi divizii şi servicii în cadrul grupului, precum şi maturizarea unor business-uri lansate în 2006, cum ar fi creaţia publicitară.

În 2007, compania a trecut printr-un proces de rebranding. Din "Starlink Group", a devenit "Bigger Group" şi s-a constituit într-o companie independentă, ieşind de sub umbrela Leo Burnett şi Publicis. Portofoliul de clienţi ai "Bigger Group" a adus companiei o largă expertiză în domeniul bancar, proiecte rezidenţiale, retail tehnologic, industria farmaceutică, food & drinks, produse agro-alimentare, centre comerciale, branduri de lux - produse vestimentare, companii de training şi consultanţă, organizaţii non -guvernamentale.

Pentru anul acesta, Marcel Străuţ, directorul general al "Bigger Group" estimează o cifră de afaceri de 20,7 milioane de euro, cu 40% mai mult faţă de 2007. Domnia sa declară: "Pentru 2008 ne propunem consolidarea diviziilor deja lansate şi legitimarea aces­tora ca autorităţi pe segmentele profesionale pe care activează."

Echipa "Bigger Group" cuprinde pes­te 85 de profesionişti specializaţi în campanii integrate de communication planning, cercetare, strategie de brand, creaţie, media, producţie publicitară, shopper marketing, BTL şi PR. În prezent, companiile care fac parte din grup sunt: Bigger Media, Bigger Creative, Bigger Events. Pe lângă aces­te companii, Bigger Group mai deţine şi diviziile Bigger PR, Bigger Production şi Bigger BTL.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb