Bilanţ la TVR la doi ani de mandat al actualei echipe

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 12 iulie 2004

Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), reunit săptămîna trecută într-o şedinţă dedicată bilanţului după doi ani de la desemnarea lui Valentin Nicolau ca preşedinte-director general al SRTv, a remarcat creşterea profitului societăţii în această perioadă. Profitul SRTv era în 2002 de aproape 183 miliarde lei, iar în 2003 peste 187 miliarde, informează Rompres.

Printre succesele înregistrate, echipa le enumără pe cele legate de darea în folosinţă a spaţiilor de producţie din studioul Pangratti, a cărui construcţie a început în 2002. Studioul însumează 2.500 de mp alocaţi spaţiilor de producţie şi 4.000 de mp alocaţi birourilor. Investiţia a fost realizată exclusiv din fonduri proprii.

Un alt proiect, aflat în derulare, vizează transformarea corpului Film într-un centru modern destinat Direcţiei Ştiri şi Departamentului Sport, care vor beneficia de cîte un studio propriu, cabine de montaj, dar şi de spaţii redacţionale proprii.

Baza tehnologică a televiziunii a fost modernizată, realizîndu-se achiziţii de echipamente noi. A fost extinsă utilizarea staţiei mobile de transmisie prin satelit şi folosirea acesteia peste hotare, tehnologie ce a permis transmiterea de reportaje şi interviuri de la Praga, cu ocazia summit-ului NATO din 2002.

În acelaşi an, TVR Cultural şi TVR Internaţional au trecut la o emisie de 24 de ore pe zi, canalul cultural emiţînd codat. TVR Internaţional şi-a lărgit aria de emisie pe întreg teritoriul SUA, în sudul Canadei şi, din 2004, experimental în Australia, Noua Zeelandă, Noua Caledonie şi Papua Noua Guinee.

Totodată, s-au obţinut patru frecvenţe proprii pentru studiourile teritoriale. În noiembrie 2003, CNA a acordat licenţe audiovizuale pentru TVR Cluj, TVR Craiova, TVR Iaşi şi viitorul TVR Tîrgu Mureş.

O altă iniţiativă a echipei care conduce de doi ani Televiziunea Română este procesul de rebranding. Lansat în 2003, procesul de rebranding presupune nu numai schimbarea identităţii vizuale a canalelor Televiziunii Române, ci şi o modificare de conţinut, care va fi vizibilă o dată cu schimbarea grilelor, în toamnă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb