Binance Research: Piaţa cripto a fost marcată în mare parte de lansarea ETF-urilor spot BTC în ianuarie

F.D.
Bănci-Asigurări / 8 februarie

Binance Research: Piaţa cripto a fost marcată în mare parte de lansarea ETF-urilor spot BTC în ianuarie

Binance Research prezintă tendinţele pieţei cripto, caracterizată printr-o perioadă de consolidare în ianuarie, cu o creştere neglijabilă a capitalizării totale de piaţă, de 0,4%, conform unui comunicat de presă al companiei.

Luna a fost marcată în mare parte de lansarea ETF-urilor spot BTC. În ciuda reacţiei negative a preţului după lansare, datele dezvăluie un scenariu pozitiv, deoarece fluxurile agregate au rămas pozitive, iar amploarea ieşirilor zilnice ale Grayscale a prezentat un model de reducere.

Fluxurile iniţiale pentru noile ETF-uri spot BTC au fost pozitive, cu intrări agregate de 1,4 miliarde de dolari americani, pe fondul unui volum total de peste 28 de miliarde de dolari americani. Este important de remarcat că intrările nete au avut loc în ciuda unor ieşiri de peste 5,6 miliarde de dolari americani din GBTC-ul Grayscale. În timp ce majoritatea ETF-urilor renunţă la taxe, pentru a le reduce la zero sau aproape de zero, GBTC are o taxă de 1,5%.

dYdX Chain a înregistrat o creştere constantă de la lansarea din noiembrie anul trecut şi a reuşit chiar să depăşească volumul de 24 de ore al Uniswap v3 în două ocazii diferite în ianuarie. Cu un volum total de peste 25 de miliarde de dolari americani de la lansare, dYdX Chain a avut performanţe bune până acum, dar va fi important de urmărit evoluţia după încheierea programelor lor de stimulente. Principalul agregator DEX Solana, Jupiter, a avut, de asemenea, performanţe relativ bune, depăşind uneori volumele Uniswap v3.

Volumul lunar de tranzacţionare pe boţii Telegram a crescut brusc în ianuarie, atingând un maxim istoric de aproape 1,7 miliarde de dolari americani. Această creştere a fost determinată în principal de activitatea de pe BONKbot, care a reprezentat 51,5% din volumul total de tranzacţionare din luna respectivă.

Utilizarea concentrată a Geth a atras atenţia asupra diversităţii clienţilor de execuţie Ethereum. În ciuda unei uşoare scăderi a cotei de piaţă a Geth, de la un maxim de 84% la 78%, acesta rămâne un client cu majoritate. Această dominanţie a stârnit îngrijorări cu privire la potenţialele riscuri de centralizare, determinând o promovare a utilizării unei game mai largi de combinaţii de clienţi.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Piata btc se afla in alta primavara inaite de "boom" acum sa vedem cat de amplu...

    s c c r e t 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb