Biutiful Downtown by Fratelli din Timpuri Noi Square în finala RBDA 2023

F.D.
Companii / 4 octombrie 2023

Biutiful Downtown by Fratelli din Timpuri Noi Square în finala RBDA 2023

Terasa Biutiful Downtown, situată în piaţeta proiectului, un concept comun Fratelli Grup şi Vastint se află în finala competiţiei Restaurant Bar & Design Awards 2023, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, design-ul locaţiei Biutiful Downtown a fost realizat de echipa de arhitecţi de la Twins Studio, aceiaşi care au proiectat şi Carnivale Food Market, un alt proiect Horeca deţinut de Fratelli Grup în Timpuri Noi Square.

Timpuri Noi Square, pol urban dinamic

"Suntem extrem de bucuroşi şi, totodată, onoraţi de nominalizarea terasei Biutiful Downtown by Fratelli în cadrul finalei RBDA 2023, spune Sorin Macoveiu, Director Comercial la Vastint România. "Clasarea lor pe lista scurtă a finaliştilor este o recunoaştere a calităţii unui proiect extrem de drag nouă, care dovedeşte încă o dată valoarea întregii locaţii Timpuri Noi Square.", punctează acesta.

Colaborarea dintre Vastint şi Fratelli Grup a debutat în anul 2017, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare a proiectului Timpuri Noi Square, arată sursa citată.

Cu toate că este unul dintre cele cinci centre urbane care traversează inima Bucureştiului şi una dintre pieţele importante ale Capitalei, Timpuri Noi nu a avut parte de recunoaşterea publică necesară până la momentul dezvoltării Timpuri Noi Square în 2017.

Azi, Timpuri Noi Square este un proiect arhitectural foarte bine conectat cu toate celelalte zone ale oraşului, atât la capitolul transport public, cât şi rutier.

Aflat în mijlocul unei zone dense de aglomerare rezidenţială, conceptul Timpuri Noi Square a contribuit prin lansarea sa la dezvoltarea rapidă a pieţei de servicii locale, dar şi la sporirea interesului pentru spaţii de birouri şi locuinţe. Aceste sunt doar câteva dintre argumentele care i-au convins şi pe cei de la Fratelli Grup să aleagă Vastint drept partener.

Fratelli, colaborare de succes

"Calitatea înaltă a serviciilor oferite în locaţiile gestionate de Fratelli Grup şi reputaţia excelentă a acestui brand au fost foarte importante pentru noi atunci când am pus bazele acestei colaborări, în timp ce pentru ei, proiectul nostru a întrunit atât arhitectural, cât şi conceptual toate cerinţele necesare luării deciziei de a deschide o nouă locaţie în Timpuri Noi Square.", punctează Directorul Comercial Vastint România.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. "Biutiful" Downtown:-)...e reala denumirea:-)?

    1. Se pare ca da:-)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb