BNP Paribas Personal Finance Bucureşti primeşte certificarea Best Places to Work

F.D.
Bănci-Asigurări / 30 august 2022

Miruna Senciuc, CEO BNP Paribas Personal Finance Sucursala Bucureşti

Miruna Senciuc, CEO BNP Paribas Personal Finance Sucursala Bucureşti

BNP Paribas Personal Finance SA sucursala Bucureşti a fost recunoscută şi certificată drept Best Places to Workîn România pentru anul 2022, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, scorul obţinut de companie este de 80% şi se bazează atât pe evaluarea realizată de Best Places to Work asupra proceselor şi politicilor de HR, cât şi pe rezultatele unui sondaj anonim completat de 64% dintre angajaţii băncii selectaţi pentru a participa. Pentru ambele dimensiuni (Evaluarea HR şi Evaluarea angajaţilor) au fost luate în considerare opt categorii: Leadership, Practici HR, Compensaţie, Beneficii, Relaţia dintre angajaţi privind munca în echipă, Implicarea angajaţilor, locul de muncă şi Responsabilitatea socială corporativă. Pentru jumătate dintre aceste categorii, compania a obţinut un scor de peste 80%.

"Această realizare îmi întăreşte convingerea că prioritatea noastră este cea corectă - Oamenii noştri! Împreună cu managementul şi echipele noastre de HR, dorim să promovăm şi să menţinem o cultură inclusivă, antrenantă şi cu oportunităţi, precum şi să ne axăm pe dezvoltarea angajaţilor noştri", spune Miruna Senciuc, CEO BNP Paribas Personal Finance Sucursala Bucureşti.

Best Places to Work este un program internaţional de certificare în HR care recunoaşte locurile de muncă de top din diferite ţări şi se concentrează pe satisfacţia angajaţilor prin analiza a 8 factori la locul de muncă, inclusiv cultura organizaţională, oportunităţi de creştere şi bune practici.

"Suntem onoraţi să primim certificarea Best Places to Work. Această realizare confirmă angajamentul echipei de HR de a construi o cultură extraordinară la locul de muncă şi un viitor împreună cu angajaţii noştri. Suntem mândri că aceştia se bucură de o experienţă pozitivă constantă în relaţionarea cu colegii şi managementul şi că activitatea desfăşurată generează motive de satisfacţie şi mândrie", spune Florenţa Hamzu, Director HRBNP Paribas Personal Finance Sucursala Bucureşti.

În România, BNP Paribas Personal Finance are peste 500 de angajaţi. Grupul acordă o importanţă deosebită angajaţilor săi şi mediului lor de lucru, care este în mod constant adaptat în conformitate cu schimbările culturale, societale şi generaţionale, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb