Boemia Apartments a câştigat premiul pentru arhitectură la concursul internaţional BigSEE Slovenia 2023

S.B.
Companii #Construcţii / 29 mai 2023

Boemia Apartments a câştigat premiul pentru arhitectură la concursul internaţional BigSEE Slovenia 2023

Boemia Apartments, ansamblul rezidenţial boutique situat pe bulevardul Mărăşeşti 125, a fost desemnat câştigătorul premiului pentru arhitectură 2023 la categoria Residential Housing in Romania, la concursul internaţional BigSEE din Ljubljana, Slovenia. Festivitatea de decernare a premiilor BIG SEE a avut loc pe 19 mai la Ljubljana, Slovenia.

Proiectul dezvoltat de Prima Development Group, cu o arhitectură semnată de STARH, a fost apreciat de juriul festivalului pentru modul în care a restaurat şi a evidenţiat "poezia" unui complex rezidenţial tipic Bucureştiului interbelic. Fără ostentaţie, într-un mod subtil - consideră reprezentanţii competiţiei internaţionale - clădirea a fost construită într-o viziune modernă, cu spaţii largi, confortabile, terase spaţioase şi grădini comune sau individuale, fiind exploatat creativ fiecare metru pătrat al construcţiei.

Proiectul rezidenţial al Prima Development, cu care compania şi-a făcut debutul pe piaţa din Bucureşti, promovează conceptul neoboem, care-i conferă o personalitate distinctă în peisajul arhitectural al Capitalei. Ansamblul tip boutique are un regim de înălţime mic (2S+P+5E) şi însumează un total de 75 de apartamente, cu 2 şi 3 camere, dar şi duplexuri. Atenţia pentru cele mai mici detalii, compartimentarea inteligentă, dotările din gama Smart Home de care beneficiază fiecare apartament creează un echilibru perfect între tehnologiile performante în serviciul confortului şi sustenabilitate. Nu în ultimul rând, armonia design-ului, care completează toate acestea a fost apreciată la BigSEE, festival care premiază excelenţa în arhitectură şi design interior.

De altfel, Boemia Apartments, care în acest moment este integral vândut şi predat proprietarilor, nu este la primul premiu internaţional câştigat. În 2019, ansamblul a fost distins cu premiul Best Architecture Multiple Residence Romania în cadrul European Property Awards 2019. Core Timpuri Noi, un alt proiect dezvoltat de Prima Development Group în Bucureşti este, de asemenea, dublu premiat internaţional la prestigioase competiţii internaţionale de profil.

"Câştigarea premiului pentru arhitectură 2023 cu Boemia Apartments reprezintă pentru noi o recunoaştere internaţională a modului Prima de a construi - cu atenţie la detaliile care fac viaţa mai confortabilă şi plăcută, rezistent în timp şi cu personalitate. Să găseşti echilibrul perfect între practic şi artistic astfel încât să se completeze fericit una pe cealaltă nu este una dintre cele mai uşoare misiuni pe care ni le-am asumat, iar premiul de la Ljubljana ne dovedeşte că intenţia noastră a fost bine pusă în practică. Suntem mândri de aprecierea primită la această competiţie internaţională, un merit al întregii echipe Prima Development", spune Adrian Stoichină, COO Prima Development Group.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb