Bonus Card de la GarantiBank are peste 10.000 de clienţi

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 18 iunie 2008

Bonus Card, cardul de credit oferit de GarantiBank, a depăşit în luna iunie 10.000 de clienţi. Bonus Card este primul card de credit multi-brand cu cip din România, un instrument de plată inteligent care răsplăteşte consumatorii cu bonusuri de fiecare dată când fac cumpărături şi le oferă posibilitatea de a face cumpărături în rate fără dobândă şi fără comisioane.

"Suntem bucuroşi că Bonus Card, produsul care a revoluţionat piaţa cardurilor de credit din Turcia, înregistrează un ritm de creştere alert şi în România. Am avut multe realizări în primele 6 luni de la lansare: am reuşit să depăşim 10.000 de clienţi, am primit premiul "Premiera Anului 2007" din partea No-Cash, am extins reţeaua de magazine partenere Bonus Card la peste 1100. Toate aceste realizări susţin convingerea noastră că Bonus Card este cel mai flexibil şi uşor de folosit program de loialitate din România", a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri, GarantiBank.

Utilizatorii Bonus Card pot face cumpărături în condiţii de securitate ridicată, datorită cip-ului încorporat (tehnologia EMV), care face imposibilă copierea cardului şi creşte viteza de procesare a plăţilor. În plus faţă de cip, utilizatorii Bonus Card au opţiunea de a fi notificaţi prin SMS sau e-mail în legătura cu tranzacţiile efectuate în timp ce acestea aşteaptă autorizarea. În acest fel utilizatorul are certitudinea că fiecare tranzacţie se efectuează cu acordul acestuia.

Bonus Card este un card de credit care oferă utilizatorilor un bonus de 0,5% din valoarea cheltuită în cele peste 25 de milioane de magazine din toată lumea. În reţeaua de comercianţi parteneri din România, utilizatorii pot achiziţiona produse în rate fără dobândă şi fără comisioane şi pot câştiga bonusuri cuprinse între 1% şi 2% pentru fiecare tranzacţie efectuată cu Bonus Card. Cu bonusurile colectate în urma tranzacţiilor, deţinătorii cardului pot apoi să cumpere gratuit în cadrul acestei reţele.

Bonus Card este disponibil şi în versiunile Gold şi Platinum, care oferă servicii suplimentare precum asigurare pentru călătorii, asistenţă non-stop pentru turişti sau acces în saloanele VIP din aeroport.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb