Bosch este al cincilea cel mai dorit angajator din România

R.S.
Companii / 25 septembrie

Bosch este al cincilea cel mai dorit angajator din România

Bosch se clasează, şi în 2024, între cei mai doriţi angajatori din România. La nivel naţional, Bosch ocupă poziţia cinci din 100 în topul celor mai doriţi angajatori realizat de Catalyst Solutions în 2024, şi rămâne, pentru al şaselea an consecutiv, al doilea cel mai dorit angajator din industria automotive. La nivel local, Bosch rămâne cel mai dorit angajator în rândul inginerilor şi profesioniştilor în domeniul business din Cluj şi se află pe locul secund în judeţ în preferinţele specialiştilor IT. De asemenea, Bosch este pe poziţia a doua în topul celor mai doriţi angajatori pentru ingineri şi candidaţii cu profil de business din judeţele Alba, Mureş şi Sibiu, iar în Timişoara, compania se regăseşte pe poziţia a doua în preferinţele candidaţilor cu profil business, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, aceste rezultate subliniază aprecierea candidaţilor faţă de stabilitatea şi buna reputaţie a companiei pe piaţa din România, siguranţa locurilor de muncă, programele de dezvoltare profesională şi personală accesibile tuturor angajaţilor, un mod de lucru flexibil şi uşor adaptabil şi, nu în ultimul rând, preocuparea companiei pentru starea de bine a angajaţilor.

"Anul acesta, Bosch sărbătoreşte 30 de ani de angajament faţă de România, faţă de comunităţile în care activăm şi de tinerele generaţii, faţă de partenerii noştri de afaceri şi de colegii noştri. Sunt trei decenii de parteneriat strategic pentru societatea românească, în care Bosch a contribuit semnificativ la dezvoltarea economiei româneşti prin crearea de locuri de muncă şi prin transferul de tehnologie şi know-how, devenind un furnizor de componente pentru industria auto globală şi derulând proiecte de cercetare şi dezvoltare cu impact vizibil asupra societăţii. Însă, dincolo de activitatea comercială sau industrială, Bosch în România înseamnă astăzi un angajator de top, partener de încredere al sistemului de educaţie şi al comunităţilor locale, ce investeşte constant în viitor, contribuind la formarea specialiştilor de care piaţa muncii are nevoie", a declarat Mihai Boldijar, director general al Robert Bosch S.R.L. şi reprezentant al Grupului Bosch în România.

"Este o onoare pentru noi să fim recunoscuţi ca al 5-lea cel mai dorit angajator din România. Acest lucru reprezintă o dovadă a angajamentului nostru de a investi constant în dezvoltarea şi bunăstarea angajaţilor noştri. Sunt mândră de întreaga echipă a Bosch în România, care contribuie zilnic, atât la succesul companiei noastre pe piaţă, cât şi la imaginea pozitivă a acesteia, fiecare angajat fiind un ambasador valoros al companiei. Apreciez faptul că această percepţie pozitivă externă se corelează frumos cu rezultatele sondajelor noastre interne, care arată că 49 de procente din angajaţii noştri lucrează la Bosch timp de peste cinci ani, reflectând un nivel ridicat de satisfacţie şi de apreciere a culturii Bosch", a declarat Cristina Corello, director resurse umane în cadrul Grupului Bosch în România, se menţionează în comunicat.

Învăţare continuă, diversitate, flexibilitate şi programe de wellbeing: pilonii culturii noastre organizaţionale. În contextul dinamic al mediului de business de astăzi, învăţarea şi dezvoltarea continuă sunt esenţiale pentru a rămâne competitiv şi a avea succes pe termen lung. Bosch susţine crearea unei culturi puternice a învăţării, care este integrată în toate aspectele muncii de zi cu zi. Compania promovează învăţarea pe tot parcursul vieţii şi oferă tuturor angajaţilor resursele şi oportunităţile necesare pentru a se dezvolta atât pe plan profesional cât şi personal. Diversitatea, echitatea şi incluziunea reprezintă elemente cheie ale culturii organizaţionale Bosch. Compania apreciază şi promovează diversitatea de opinii, experienţe şi perspective, deoarece acestea contribuie la adaptabilitatea organizaţiei în perioade caracterizate de mari schimbări şi asigură astfel succesul business-ului pe termen lung.

În cei 30 de ani de prezenţă în România, compania a valorificat talentele, abilităţile şi personalităţile variate ale peste 10,500 de angajaţi de 43 naţionalităţi, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 69 ani şi cu peste 50 de procente femei în organizaţie. De asemenea, Bosch susţine anual o serie de activităţi atât la nivel global cât şi la nivel local pentru a promova conştientizarea diversităţii culturale, sociale, precum şi a neurodiversităţii, contribuind la eliminarea stereotipurilor şi prejudecăţilor faţă de colegii cu nevoi speciale şi asigurând un mediu sigur pentru toţi angajaţii, sărbătorind unicitatea fiecărui individ.

Bosch a implementat iniţiativa "Smart Work" încă din 2021, pentru a asigura un mod de lucru flexibil. Prin acest program, compania a introdus un model de colaborare hibrid, care îşi propune să găsească echilibrul optim între lucrul de la distanţă şi prezenţa în locaţii, oferind astfel angajaţilor un nivel ridicat de confort şi autonomie, încurajând stil de leadership autentic şi incluziv. Echipele pot decide împreună cu managerii lor care este varianta cea mai bună pentru ei, ţinând cont în permanenţă atât de nevoile business-ului cât şi de preferinţele angajaţilor.

De asemenea, prin programul de management al sănătăţii "befit", dezvoltat împreună cu specialişti în domeniu, Bosch oferă ateliere de wellbeing, servicii de consultanţă psihologică, sprijin pentru activităţi bazate pe interesele personale ale angajaţilor, oferă meniuri sănătoase în cantine, acordă sprijin pentru activităţi sportive şi servicii medicale. Astfel Bosch susţine un stil de viaţă sănătos, contribuie la sănătatea fizică şi mentală a angajaţilor şi se preocupă de bunăstarea lor, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb