Boştină şi Asociaţii şi Studio Juridico Intercontinental SL din Spania stabilesc un parteneriat

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 30 noiembrie 2007

Casa de avocatură "Boştină şi Asociaţii" a stabilit un parteneriat cu Estudio Juridico Intercontinental SL, una din cele mai dinamice case de avocatură din Spania. Parteneriatul îşi propune să ofere firmelor spaniole stabilite în România, firmelor româneşti ca şi firmelor tip joint-venture hispano- româneşti, servicii juridice şi de consultanţă, asigurînd servicii de absorbţie şi gestionare a Fondurilor Europene precum şi consultanţă de management de proiect. "Parteneriatul cu Estudio Juridico Intercontinental SL ne va permite să explorăm toate oportunităţile de afaceri oferite, pe de o parte, de creşterea influxului de investiţii spaniole în România şi de aderarea României la Uniunea Europeană, - pe de alta", a declarat avocatul Doru Boştină.

Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii estimează afaceri de peste 15 milioane de euro anul acesta

Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri de 12,6 milioane de euro în 2006, sedii secundare în 13 oraşe din România şi 3 birouri internaţionale - în Cipru, Elveţia şi Austria. Pentru acest an, Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii estimează afaceri de peste 15 milioane de euro. "La începutul anului anunţam că pentru 2007 sperăm să înregistrăm o creştere a cifrei de afaceri cuprinsă între 18-20%, dar în funcţie de cum vor evolua lucrurile în luna decembrie, cred că o vom depăşi. Momentan tot ce pot spune este că la sfârşitul anului vom avea afaceri de peste 15 milioane de euro", a declarat preşedintele casei de avocatură Boştină şi Asociaţii, Doru Cătălin Boştină.

Această creştere a cifrei de afaceri raportată de casa de avocatură Boştină şi Asociaţii a fost influenţată şi de proiectele importante pe care compania le-a derulat anul acesta. Astfel Boştină şi Asociaţii a oferit asistenţă pentru listarea la Bursa de Valori Bucureşti a companiei Transelectrica, pentru privatizarea companiilor Antibiotice Iaşi şi Electroputere Craiova şi a oferit servicii de consultanţă juridică pentru o serie întreagă de proiecte majore de infrastructură.

Boştină şi Asociaţii are, în momentul de faţă, peste 130 de angajaţi şi oferă servicii de consultanţă şi juridice în mai multe domenii precum litigii, energie, comunicaţii, infrastructură, fiscal, financiar-bancar şi piaţa de capital.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb