BRD Groupe Societe Generale şi CRIF îmbunătăţesc procesul de originare a creditelor retail

A.B
Comunicate de presă / 31 august 2020

BRD Groupe Societe Generale şi CRIF îmbunătăţesc procesul de originare a creditelor retail

BRD Groupe Societe Generale, parte a grupului Societe Generale, unul dintre grupurile de servicii financiare din Europa, şi partenerul său strategic, CRIF, au lansat o platformă optimizată de originare a creditelor retail pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor şi a scurta timpul de aprobare, conform unui comunicat de presă de presă trimis la redacţie.

Obiectivul BRD este acela de a creşte volumul creditelor acordate clienţilor prin implementarea unui proces simplificat şi alegerea unei referinţe de înaltă calitate, recunoscută pe scară largă şi centrată pe client.

Compania CRIF a fost selectată ca partener pentru implementarea unei aplicaţii end-to-end pentru persoane fizice şi companii mici, de la iniţierea şi până la punerea la dispoziţie a creditului. Platforma software, dezvoltată şi personalizată de CRIF, a permis BRD să-şi conducă procesul de originare a creditelor, sprijinindu-i obiectivele de afaceri cu o abordare flexibilă şi scalabilă prin utilizarea unei suite de soluţii de decizie, strategii de risc şi procese de lucru uşor configurabile de către utilizatorii de afaceri.

Aplicaţia CRIF se adresează întregului portofoliu de clienţi şi produse BRD, negarantate şi negarantate, şi acceptă toate tipurile de credite (noi, reînnoiri, refinanţare, restructurare etc.).

Trei factori principali au făcut ca aplicaţia CRIF să aibă succes. În primul rând, integrarea online cu toţi principalii furnizori de informaţii de pe piaţa românească (Biroul de Credit, ANAF etc). În al doilea rând, caracteristicile multilingve, care sunt scalabile pentru mai multe ţări, cu mai mult de 30 de puncte de integrare online în cadrul diferitelor procese de flux de lucru. În cele din urmă, utilizatorii au control deplin asupra tuturor strategiilor de creditare: autorizare, verificarea gradului de îndatorare (Debt-to-Income), cross selling, upselling, risk based pricing etc.

Prin parteneriatul cu CRIF, BRD a obţinut un standard ridicat de servicii, îmbunătăţind performanţa vânzărilor şi satisfacţia clienţilor şi scurtând timpul de aprobare. Eficienţa şi performanţa proceselor de creditare vor conduce la optimizarea resurselor şi a riscurilor operaţionale şi la realizarea unui proces de creditare unic şi centralizat pentru a sprijini creşterea creditării, aminteşte comunicat de presă.

BRD şi-a îmbunătăţit guvernanţa riscurilor şi s-a putut baza pe o arhitectură solidă integrată cu o platformă de subscriere de ultimă generaţie, reuşind şi obţinerea unei mai mari eficienţe a costurilor IT, precum şi reducerea timpului necesar lansării pe piaţă a noi produse, modificarea strategiilor de creditare şi a proceselor.

Radu Topliceanu, Director General adjunct al BRD, responsabil pentru activitatea Retail, a declarat: "Într-o perioadă în care clienţii doresc servicii mai bune şi mai rapide, BRD are nevoie de resurse şi parteneri de încredere. Suntem bucuroşi că am putut, împreună cu CRIF, să oferim un instrument mai eficient echipelor noastre de vânzări şi, de asemenea, să economisim timp şi să îmbunătăţim experienţa clienţilor noştri".

Silvia Ghielmetti, Directorul general al CRIF, a transmis: "Compania CRIF este mândră de cooperarea strategică care a condus la lansarea pe piaţa românească a platformei inovatoare BRD End2End Origination. Această realizare este rezultatul cooperării de lungă durată cu Grupul Societe Generale în întreaga regiune EMEA şi al experienţei recunoscute a CRIF în managementul riscului de credit. Aş dori să le mulţumesc ambelor echipe că au colaborat strâns, ca o singură entitate, şi pentru că au menţinut un nivel ridicat de angajament, rezistenţă şi dăruire pentru a trece linia de sosire în această perioadă a COVID-19 ".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb