BRD lansează noua sa platformă de banking digital

A.P.
Companii / 12 noiembrie 2020

BRD lansează noua sa platformă de banking digital

BRD lansează YOU, noua sa aplicaţie de banking digital, cu un design intuitiv şi prietenos, pentru realizarea în siguranţă a operaţiunilor bancare de zi cu zi, potrivit unui comunicat de presă.

Mai rapidă, mai simplă şi mai flexibilă, aplicaţia YOU BRD oferă, în versiunea de lansare, acces la un prim set de funcţionalităţi (consultare cont, transferuri, schimb valutar, istoric încasări şi plăţi, extrase de cont). Aplicaţia este, în faza actuală, disponibilă pentru un număr limitat de utilizatori, urmând să devină gradual disponibilă pentru întreaga bază de clienţi. După descărcarea din magazinele de aplicaţii, clienţii BRD o pot activa în mod exclusiv online, fără a fi nevoie de o vizită într-o agenţie bancară.

Utilizatorii au acces la o platformă digitală bancară similară, indiferent de canalul prin care este accesată (telefon mobil sau browser web).

Radu Topliceanu, Directorul General adjunct al BRD, coordonator al activităţilor de retail a declarat: "Noua platformă "YOU empowered by BRD" este rodul unei colaborări strânse între diverse departamente din bancă, lucrând în metodologie Agile în Digital Hub-ul BRD, împreună cu unele dintre cele mai importante companii de profil din lume. Ea va acoperi nevoia clienţilor noştri de a folosi o aplicaţie de banking digital relevantă pentru prezent şi viitor, o platformă care este dezvoltată beneficiind de progresele tehnologiei şi care va evolua către un parcurs digital complet şi personalizat al clientului".

Gama de funcţionalităţi a aplicaţiei va fi constant îmbogăţită prin lansări care se vor succeda la intervaluri de aproximativ 2 luni. Până la retragerea aplicaţiilor MyBRD, YOU va funcţiona în paralel cu acestea. YOU BRD este disponibilă pentru download în magazinele de aplicaţii Apple şi Android.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb