BRK Financial Group devine membru asociat al ARIR

I.L.
Miscellanea / 17 decembrie 2019

BRK Financial Group devine membru asociat al ARIR

BRK Financial Group devine membru al Asociaţiei pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România, au declarat azi reprezentanţii asociaţiei, printr-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Nicolae Gherguş, preşedintele Consiliului de Administraţie al BRK Financial Group a declarat că iniţiativa ARIR acordă un schimb reciproc de experienţe şi perspective în relaţiile cu investitorii.

BRK Financial Group oferă intermediere clienţilor şi este singura societate de servicii de investiţii financiare listată la Bursa de Valori Bucureşti.

Daniela Şerban, preşedintele şi Co-fondatorul ARIR, a explicat: "Suntem încrezători că prin asocierea cu BRK Financial Group cele mai bune practici în relaţia cu investitorii vor fi transmise timpuriu inclusiv companiilor interesate de listarea la bursă, odată cu implementarea lor de către BRK. Astfel, ARIR îşi extinde aria de interes şi implicare odată cu fiecare membru nou. În ultimele luni ni s-au alăturat jucători de top din multiple sectoare ale economiei, companii listate la bursă care îşi doresc să se evidenţieze prin transparenţă şi responsabilitate socială, o mai bună guvernanţă corporativă."

Compania este membru fondator al Bursei de Valori Bucureşti şi a fost înfiinţată în anul 1994. În prezent are o valoare de piaţă de circa 24,86 milioane de lei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. VA SPUN DIN TOATA INIMA MEA , TUTURORA : PUTINA LUME O CUNOASTE , CUM O CUNOSC EU , DE-A LUNGUL ANILOR ; ASTA NU ESTE , O COMPANIE DE BROKERAJ , ESTE UN BALAST , SI O RUINA !!! A FOST , ESTE , SI V-A FI , O RUINA , PENTRU TOTI INVESTITORII CARE AU AVUT SI AU INCREDERE IN EA , CUMPARANDU-LE ACTIUNILE ; AU STIUT SA CEARA BANI , PENTRU DEZVOLTAREA FIRMEI , PRIN SUBSCRIERE PUBLICA !!! AM CONTRIBUIT CU TOTII !!! EI STIU , CE-AU FACUT CU EI !!! URMARITI-LE PERFORMANTELE , SI , O SA VEDETI ; AN DE AN , DE VREO 20 DE ANI INCOACE , AU TERMINAT , APROAPE MEREU PE PIERDERE ; A PROVOCAT , MULTE SCANDALURI PUBLICATE DE ZIARELE TIMPURILOR ; AU PRIMIT AMENZI , DE LA FOSTUL CNVM , PENRTU DELAPIDARI DE BANI , DE LA INVESTITORI ; CONDUCERILE LOR , S-AU SCHIMBAT IN VALURI , CA PE CIORAPI ; DEMISII , PESTE DEMISII ; SE URASC , UNII PE ALTII , SI NU AU LOC , UNII DE ALTII ; COLAC PESTE PUPAZA , AU MAI ADUS , PE NISTE SALARII IMPARATESTI , O ECHIPA INTREAGA , DE ''''''' SPECIALISTI ''''''', DE LA FOSTA BANCA TIRIAC , CICA , ''''''' PENTRU RELATIILE SI EXPERIENTA LOR '''''' !!! REZULTATELE , S-AU VAZUT , SI SE VAD ; EI , LUCREAZA PENTRU EI , SI IN BENEFICIUL LOR , NU AL MICILOR ACTIONARI ; MAJORITATEA BANILOR , SE DUCE IN SALARII , BENEFICII , SI ALTE '''''' MERITE '''''' !!! CARE MERITE ??? DAR , BOMBA ADEVARATA , INCA NU O STITI !!! STATI , CA V-O SPUN EU : CU NISTE ANI IN URMA , CAND ERA BURSA PE VAL , AU CUMPARAT CU PESTE 100 000 000 DE LEI NOI , UN PORTOFOLIU DE ACTIUNI , LA PRETURI MAXIME PE VREMEA AIA , CICA , '''''' PENTRU ADMINISTRARE ''''' !!! SI AU FOST ASA DE BUNI ADMINISTRATORI , CA , ACUM 5 - 6 ANI , ABIA MAI AVEAU UN SFERT , DIN VALOAREA LOR DE CUMPARARE !!! SI , VORBESC DE ACTIUNI COTATE , NU DE ALTELE !!! INAINTE , IN RAPOARTELE ANUALE , AVEAU GRIJA , SA SE IMPAUNEZE , CU RAPOARTE DETALIATE : CATE ACTIUNI ERAU , SI , LA CE PRET , FIECARE TIP DE ACTIUNE , IN PARTE !!! IA UITATI-VA ACUM , IN RAPOARTELE ANUALE , DIN ULTIMII 5 - 6 ANI INCOACE !!! MAI VEDETI CEVA , DE VREO ACTIUNE ??? EU , NU STIU DE ASA CEVA !!! SA INNEBUNESTI , NU ALTA !!! PE BURSA , CEI CARE LE-AU CUMPARAT ACTIUNILE , AU SUFERIT DE-A LUNGUL TIMPULUI , PIERDERI ENORME !!! ACTIUNEA , E UN BALAST , SI O RUINA , LA FEL CA SI FIRMA , CICA , '''''' SSIF BROKER '''''!!! PENTRU CINE , BROKER ??? LE-AM TRIMIS SI e-MAIL , SI LE-AM SPUS , TOATE LUCRURILE ASTEA !!! SOLICITAND RASPUNS !!! VOUA , V-AU RASPUNS ??? CA , MIE NU !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb