BT: Antreprenorii au accesat la Stup peste 10.000 de soluţii pentru a începe şi dezvolta o afacere, în decurs de doi ani

S.B.
Bănci-Asigurări / 13 septembrie

BT: Antreprenorii au accesat la Stup peste 10.000 de soluţii pentru a începe şi dezvolta o afacere, în decurs de doi ani

În decurs de doi ani, peste 6.500 de antreprenori au accesat la Stup aproximativ 10.000 de soluţii financiare şi non-financiare, iar tot la Stup s-au născut 500 de afaceri. Până acum, la Stup au avut loc peste 12.500 de întâlniri unu-la-unu pentru consultanţă, iar peste 16.000 de persoane au participat la cursuri. De asemenea, 3.500 de afaceri mici şi start-up-uri au obţinut finanţare.

Una din trei soluţii de business accesate de antreprenori este digitală, ceea ce arată trendul de creştere a adopţiei soluţiilor noi. De asemenea, 500 de business-uri au ajuns în mediul online prin lansarea, cu suport din partea Stup, a site-ului afacerii, magazinului online sau prin implementarea unor campanii de marketing online.

"Stupul îşi continuă drumul început acum doi ani într-un mod autentic şi plin de valoare. În fiecare zi, antreprenorii ne calcă pragul pentru consultanţă, cursuri şi evenimente, pentru a accesa soluţii pentru dezvoltarea business-ului pe care îl au. Este ceea ce ne-am dorit de la început, să construim o comunitate, să creăm un spaţiu de dialog şi dezvoltare pentru antreprenori, mai ales pentru afacerile care sunt la început de drum. Cei doi ani ne-au depăşit aşteptările legate de modul în care piaţa a reacţionat la acest concept nou, ceea ce ne dă încredere să-i continuăm dezvoltarea. Ne dorim să contribuim şi mai mult, cu tot ce se face la Stup, concret, practic, la dezvoltarea comunităţii antreprenoriale. Cum spunem noi, mai nou, la Stup, să fie mai puţină zicere, mai multă afacere", declară Cristina Sindile, CEO BT Mic.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb