Cadourile româneşti generează, în acest an, vânzări duble pentru Art&Craft, faţă de 2022

G.D.
Companii / 28 februarie 2023

Cadourile româneşti generează, în acest an, vânzări duble pentru Art&Craft, faţă de 2022

Art&Craft Design estimează o dublare a volumului comenzilor pentru mărţişoare şi cadouri simbolice în perioada 1-8 martie 2023, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În topul preferinţelor sunt dulciurile, articolele unicat precum Iile, cât şi obiectele care au o valenţă utilă - ceştile de cafea sau cappuccino, pixurile cu design autentic sau sacoşele de in personalizate, conform unui comunicat remis redacţiei. Estimările companiei se bazează pe creşterea cererii de cadouri şi suveniruri din această perioadă, dar şi pe lărgirea portofoliului Art&Craft, majoritatea produselor fiind destinate a fi dăruite şi având pregătite ambalaje speciale care să faciliteze modul în care sunt oferite.

Potrivit sursei citate, sărbătoarea Mărţişorului şi Ziua Femeii sunt două momente aniversare extrem de importante pentru români şi implicit pentru industria cadourilor, care îşi diversifică şi personalizează oferta an de an, consacrând luni de pregătire şi descoperire a unor noi elemente simbolistice.

"Mărţişoarele pe care Art&Craft le propune se adresează atât celor care vor să păstreze tradiţia de a dărui o broşă cu motiv românesc sau o bijuterie lucrată manual, cât şi celor care îşi doresc ca darul lor, cu acelaşi fir alb/roşu, să poată fi purtat pe o perioadă mai lungă a anului. Mărţişoarele pictate, ilustrate cu personaje de basm, flori sau motive, se adaugă anul acesta altor produse făcute de artizani şi creatori români pe care îi păstrăm aproape. Se adaugă în acest an coliere lucrate manual în România, pe care le-am inclus în colecţia < < Kisses from Transylvania > >. Pentru Ziua Femeii, ne-am pregătit cu pachete care includ produse de artă populară unicat şi dulciuri făcute în România - de la inimioare de ciocolata, la fursecuri autentice cu nuci, Via Delice", declară Mioara Olteanu, fondatoarea Art&Craft Design.

Pentru 1 Martie, oferta de mărţişoare Art & Craft include toată colecţia de produse artizanale, una dintre cele mai largi oferte din piaţă, atât ca varietate, cât şi ca stocuri. Cele mai solicitate produse de cadou pentru 1 Martie şi Ziua Femeii rămân dulciurile, unde se disting produsele de ciocolată.

Simbolul mărţişorului este special în actul dăruirii şi în asocierea cu firul împletit alb/roşu. Românii, în general, dăruiesc cu bucurie şi fac asocieri între produse, fără să se limiteze la un singur articol. În 2023, cele mai multe bonuri conţin mai mult de două articole pentru Art & Craft. Asocierea cu mărţişorul este preponderent la dulciuri dar în această perioadă, în care doamnele sunt în centrul atenţiei, se remarcă o creştere în vânzarea, atât a articolelor unicat, de exemplu iile, cât şi a obiectelor cu valenţă utilă - ceşti de cafea sau cappuccino, pixuri cu design autentic sau sacoşe de in personalizate, subliniază sursa citată.

"Zilele de 1 şi 8 Martie sunt cele mai aglomerate din an pentru furnizorii din industria cadourilor şi a produselor de artizanat şi de aceea pentru furnizorii constanţi ai companiei se fac estimări de vânzări, care sunt discutate încă de la sfârşitul perioadei de vânzări pentru anul următor. Reconfirmăm cu ei, de obicei cu câteva luni înainte. Pentru furnizorii noi, termenul este mult mai mic, întrucât, de obicei, avem oferta în momentul în care au deja produsul finit, ceea ce poate reduce termenul de livrare la mai puţin de o lună de zile. Preţurile preferenţiale se acordă în funcţie de cantităţile comandate, fiind mai puţin legate de termenul de rezervare/livrare. Dacă putem onora comenzile, adică solicitarea este făcută într-un termen rezonabil, avem posibilitatea să livrăm cantităţi mari şi să oferim preţuri speciale", spune Mioara Olteanu, fondatoarea Art&Craft Design.

Evoluţia pieţei şi schimbarea comportamentului de consum, odată cu revenirea la birou şi reluarea stilului de viaţă prepandemic, aduce şi o revitalizare a vânzărilor pe zona corporate. Luna martie 2022 a fost ultima lună în care s-a simţit efectul măsurilor de prevenţie a pandemiei, dar, chiar şi în aceste condiţii, compania a avut o clientelă stabilă care a achiziţionat cadouri simbolice. Creşterea în 2023 va veni potrivit estimărilor atât prin largirea portofoliului de produse, cât şi a creşterii cererii.

Produsele comandate pe www.artandcraft.ro pot fi livrate oriunde în ţară, dar şi în străinătate. Comenzile din online sunt onorate în cel mult 48 de ore de la plasare, excepţie făcând weekend-urile când toate comenzile primite vineri, după ora 15.00, până duminica, intră în procesare luni, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb