Calea Victoriei, modernizată între 24 februarie şi 1 august

V.B.
Miscellanea / 12 februarie 2014

Traficul rutier pe Calea Victoriei din Capitală va fi restricţionat în perioada 24 februarie-1 august între Piaţa Victoriei şi Calea Griviţei, Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) intenţionând să amenajeze piste pentru biciclişti, prin tăierea unei benzi şi jumătate din carosabil, conform unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Costurile lucrărilor se ridică la 8,7 milioane lei. Pistele pentru biciclişti vor fi delimitate de benzile de circulaţie, prin borduri înalte de zece centimetri, iar trotuarele prin bolarzi. Traficul rutier se va desfăşura pe două benzi de circulaţie cu sens unic, creându-se, în preajma intersecţiilor, a treia bandă, de încadrare pentru virajul la stânga sau la dreapta.

Proiectul presupune şi modernizarea reţelei de iluminat public, refacerea spaţiilor verzi şi a mobilierului urban. În perioada sus-menţionată, traficul rutier se va desfăşura pe două benzi.

Primarul Sorin Oprescu a declarat: "Odată cu deschiderea bulevardului Buzeşti-Berzei-Uranus (alternativă la Calea Victoriei şi la bulevardul Lascăr Catargiu, deoarece preia o parte importantă dintre maşinile care traversează oraşul de la nord la sud), este posibilă extinderea trotuarelor de pe Calea Victoriei, pentru a readuce acest bulevard la ceea ce reprezenta el de fapt: zona de promenadă a centrului Bucureştiului. Lucrările de modernizare vor viza şi amenajarea pistelor pentru biciclişti. Spaţiul necesar acestor lucrări va fi obţinut prin renunţarea la o bandă şi jumătate din carosabil".

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb