Canon extinde seria PowerShot cu modele pentru toată familia

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 11 iulie 2008

Fiecare dintre cele trei noi modele de camere foto PowerShot A-series - PowerShot A590 IS, PowerShot A580 şi PowerShot A470 - încorporează funcţionalităţi deosebite care vor ajuta orice utilizator să captureze fotografii excepţionale.

Noutate pentru anul 2008, tehnologia Motion Detection este încorporată în seria PowerShot pentru prima dată. Această tehnologie inteligentă ajută la combaterea efectului de blur datorat mişcărilor, cum ar fi cele ale copiilor în alergare sau tremuratul camerei foto în momentul fotografierii. Tehnologia Motion Detection corectează imaginile într-o pondere perfectă, pentru rezultate calitative deosebite.

Funcţionalitatea Face Select & Track este implementată pentru prima dată în seria PowerShot A. Perfectă pentru situaţiile aglomerate - zile sportive, petreceri sau atracţii turistice aglomerate - funcţia Face Select & Track fixeaza un chip ales şi face o reîmprospătare a imaginiii pentru a susţine rezultatele cele mai bune. De fiecare dată când veţi hotărî să faceţi o poză veţi beneficia de caracteristici naturale ale feţei. Sistemul de auto-focus a fost integrat pe toate trei modelele, pentru o performanţă ridicată în condiţii de luminozitate scăzută.

Trei camere, trei scopuri

Fiecare cameră dintre noile modele PowerShot se potriveşte perfect cerinţelor fiecărei familii:

Cea dintâi cameră foto: O primă cameră foto ideală, sau cea de a doua cameră digitală pentru întreaga familie, PowerShot A470 este uşor de utilizat şi este disponibilă în patru variante de culori (Argintiu, Albastru, Rosu, Verde). Cu 7,1 Megapixeli şi zoom optic 3,4x beneficiaţi în orice moment de fotografii splendide.

All-rounder-ul: PowerShot A580 este ideal pentru vacanţe şi zile libere împreună cu familia şi prietenii. 8,0 Megapixeli şi zoom-ul optic 4x asigură o calitate ridicată a imaginilor, în timp ce modul de fotografiere Easy pune la dispoziţia utilizatorului toate funcţiile camerei într-un mod uşor şi rapid, astfel încât şi începătorii se vor putea bucura de facilităţile integrate.

Preluaţi control: Fotografii aventurieri îşi pot pune amprenta asupra pozelor cu cei 8,0 Megapixeli disponibili pe modelul PowerShot A590 IS. Control manual complet şi o gamă completă de accesorii extind posibilităţile de utilizare. Zoom-ul optic 4x şi stabilizatorul optic de imagine oferă performanţe ridicate în situaţii de lumină scăzută, perfect pentru serile prelungite alături de familie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb