Cargill, acţiune de împădurire cu 7500 de copaci

E.D.
Comunicate de presă / 27 martie 2014

Cargill, împreună cu Junior Achievement şi parteneri locali din comuna Ştefan cel Mare, judeţul Neamţ, au organizat o activitate de împădurire, plantând peste 7500 de copaci în comună, transmite compania într-un comunicat de presă.

Compania a inclus în activitate şi Şcoala de Arte şi Meserii "Doctor Emanuiel Rigler", Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă, comunitatea fermierilor din zonă, precum şi numeroşi alţi locuitori ai comunei şi au transformat un teren aflat într-un proces avansat de eroziune într-o viitoare pădure de salcâmi.

Peste 40 de elevi din clasele a VII-a si a VIII-a de la Şcoala de Arte şi Meserii "Doctor Emanuiel Rigler" şi Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă au participat la o lecţie de educaţie ecologică, organizată de voluntarii Cargill împreună cu Junior Achievement. Activitatea desfăşurată împreună cu copiii i-a ajutat să conştientizeze importanţa biodiversităţii şi necesitatea protejării mediului înconjurător. Împreună cu Junior Achievement au identificat acţiuni pe care fiecare dintre ei le poate întreprinde pentru a sprijini dezvoltarea durabilă a comunităţilor în care trăiesc.

Daniela Staicu, Manager Comunicare Junior Achievement România, a declarat: "Ne-am bucurat să lucrăm cu elevii câteva activităţi practice despre responsabilitatea pentru alocarea resurselor locale şi grija pentru mediul înconjurător. Implicarea întregii comunităţi în acţiunea de împădurire este un prim pas către o societate mai responsabilă şi mai curată".

Evenimentul din comuna Ştefan cel Mare are loc în contextul extinderii parteneriatului strategic pe care Cargill îl dezvoltă cu fermierii din regiunea Moldovei de mai bine de 3 ani. Cargill ajută fermierii români să prospere oferindu-le o gamă largă de soluţii pentru a contribui la succesul activităţii lor, pornind de la distribuţia de inputuri agricole necesare înfiinţării culturilor (seminţe, îngrăşăminte, produse pentru protecţia plantelor) cu plata la recoltare, până la soluţii pentru valorificarea recoltei, servicii de însilozare şi soluţii pentru gestionarea riscului reprezentat de volatilitatea preţurilor la produsele agricole. Cargill prefigurează o majorare a numărului fermierilor beneficiari ai acestor servicii de la 1200 până la 2000, la nivel naţional, în următoarea perioadă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb