Carmen Neagu a fost desemnată CEO al Grupului EnergoBit

Ioana Dogaru
Companii / 15 ianuarie 2016

Consiliul de Administraţie al EnergoBit, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa energiei electrice, anunţă nmumirea lui Carmen Neagu în funcţia de CEO al Grupului EnergoBit, începând cu 1 februarie 2016, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Carmen Neagu este un reputat expert în energie, fiind desemnată membru în Consiliul de Administraţie al Transelectrica în iulie 2013 şi, începând cu luna mai 2014 până recent, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Transelectrica, aminteşte sursa citată.

Anterior mandatelor în Consiliul de Administraţie Transelectrica, Carmen Neagu a fost Director Executiv Regional (SEE) pentru Energie în General Electric, în perioada 2005-2012.

Ea a fost responsabilă de toată gama de produse şi servicii GE Energy din regiune, informează comunicatul de presă.

Până în 2005 a fost implicată în dezvoltarea strategică a sistemului energetic din România în cadrul ELCEN, Termoelectrica şi al Companiei Naţionale de Electricitate, şi a deţinut o serie de poziţii de top management în domeniile legate de strategie şi afaceri internaţionale privind generarea energiei, în perioada restructurării sectorului energetic din România, precizează comunicatul de presă al EnergoBit.

Carmen Neagu a absolvit Universitatea Politehnică Bucureşti cu titlul de inginer termoenergetic în anul 1982.

"În cadrul EnergoBit, doamna Neagu îşi va asuma întreaga responsabilitate pentru managementul Grupului şi a strategiei pe termen lung, conducând compania cu accent special pe dezvoltarea poziţiei competitive în pieţele principale de transport şi distribuţie a energiei, pe diversificarea bazei de clienţi şi produse, precum şi pe dezvoltarea continuă a pieţelor de export", scrie comunicatul citat.

"Obiectivele mele în calitate de CEO al EnergoBit sunt de a consolida poziţia companiei pe pieţele interne şi cele de export, profitând de oportunităţile viitoare din segmentele de transport şi distribuţie, generare de energie şi servicii industriale. Aştept cu nerăbdare să lucrez cu echipa de management a EnergoBit existentă şi cu acţionarii EnergoBit în această oportunitate interesantă. Compania reprezintă o platformă puternică pentru dezvoltarea unui lider de piaţă independent în CEE", afirmă doamna Carmen Neagu la numirea sa în funcţie.

"Doamna Neagu are mulţi ani de experienţă în sectorul de energie din România, având un istoric remarcabil în mediul corporatist multinaţional. Am încredere că această combinaţie va aduce beneficii organizaţiei şi va sprijini creşterea continuă a EnergoBit" a menţionat domnul Ştefan Gadola, unul din fondatorii EnergoBit.

"Este o reală plăcere să îi urez bun venit doamnei Carmen Neagu în companie, în numele tuturor acţionarilor. Având-o pe Carmen la conducerea uneia dintre cele mai puternice echipe de ingineri din zonă, ne aşteptăm să putem beneficia de revigorarea pieţei regionale şi să accelerăm creşterea companiei" a adăugat domnul Andrzej Bartos, membru al Consiliului de Administraţie, reprezentând Innova Capital, cel mai mare acţionar al companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb