Carmistin The Food Company a inaugurat o nouă fermă de păsări ouătoare BIO, în comuna Viişoara, jud. Teleorman, având în plan, în această etapă, creşterea capacităţilor de producţie cu 50%. Întinsă pe o suprafaţă de peste 9 hectare teren BIO, noua fermă beneficiază de cele mai moderne tehnologii şi echipamente în domeniul creşterii păsărilor în sistem ecologic, conform unui comunicat transmis redacţiei.
Comercializate sub brandul La Provincia, ouăle BIO livrate din fermele Carmistin provin de la păsări crescute cu acces în aer liber, fiind hrănite exclusiv cu furaje din agricultură ecologică, după modelul implementat de companie în anul 2023, odată cu operarea, în comuna Leleasca (Olt), a unei prime astfel de ferme ecologice sută la sută.
Prin deschiderea celei de-a doua ferme, răspundem, pe de o parte, cererii tot mai crescute din piaţă pentru un astfel de produs premium şi, pe de altă parte, continuăm implementarea strategiei de a ne extinde capacităţile de producţie pe segmentul produselor organice sută la sută, în acord cu principiile dezvoltării durabile în industria alimentară, afirmă Andrei Brumaru, CEO Carmistin The Food Company.
Beneficiile ouălor BIO La Provincia:
⦁produse în România, în fermele Carmistin de la Leleasca (Olt) şi Viişoara (Teleorman);
⦁provenite de la păsări crescute cu acces în aer liber, fiecare pasăre având alocată o suprafaţă de minim 4 mp păşune;
⦁provenite de la păsări crescute exclusiv cu hrană din agricultură ecologică;
⦁sortate şi ambalate manual, pentru control sporit şi calitate superioară;
⦁livrate în ambalaje inovatoare şi într-o varietate de dimensiuni şi forme, respectiv cofraje de 6 ouă (L/XL) şi 10 ouă (M/L), respectiv de 12 ouă (M/L) şi 20 ouă (mărimea S).
Opinia Cititorului