CĂTĂLIN DRULĂ ANUNŢĂ CĂ ŞI-A LANSAT OFICIAL CANDIDATURA LA ŞEFIA USR:  "Cred că USR are nevoie de organizare, energie şi o mână hotărâtă pe volan"

G.D.
Politică / 21 mai 2022

"Cred că USR are nevoie de organizare, energie şi o mână hotărâtă pe volan"

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a anunţat, astăzi, că şi-a lansat oficial candidatura la preşedinţia formaţiunii. "Cred că USR are nevoie de organizare, energie şi o mână hotărâtă pe volan. Şi că sunt persoana potrivită pentru asta", a afirmat el, potrivit News.ro.

"Astăzi mi-am lansat oficial candidatura pentru preşedinţia USR. Am demonstrat că sunt omul faptelor. Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril. Vorbesc deschis, critic des şi laud la fel. Şi mereu o fac sincer şi fără ocolişuri. Cred că USR are nevoie de organizare, energie şi o mână hotărâtă pe volan. Şi că sunt persoana potrivită pentru asta", a scris Drulă, astăzi, pe Facebook.

El a susţinut că USR este acum cel mai mare partid de opoziţie.

"Singurul partid liberal din România. Dar lupta pentru destinul României va fi una grea. Suntem noi şi colosul PSD-PNL. Şi în joc este modernizarea ţării noastre. În aceşti ani am învăţat că politica este un joc de echipă. Vedetismul şi politica pe persoană fizică nu produc rezultate durabile. Puterea unui partid de a schimba societatea vine din organizare. Iar democraţia nu poate funcţiona fără încredere, respect şi delegare. Le-am cerut colegilor mei să-mi acorde încrederea de fi liderul acestei construcţii frumoase, ce poartă numele USR", a adăugat Cătălin Drulă.

Liderul interimar al USR a afirmat că leadershipul "înseamnă să-ţi pese".

"Şi vreau să explic ce înseamnă pentru mine leadership: înseamnă să-ţi pese. Să crezi în ce faci. Să fii sincer cu tine şi cu cei care ţi-au dat încrederea. Să nu te fereşti de responsabilitate şi să nu abdici. Să conduci. Volanul e acolo, trebuie doar să vrei să pui mâna pe el şi să-ţi pese de pasageri", a arătat Drulă.

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, afirma, în aprilie, că în luna octombrie fomaţiunea politică va avea Congres.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Că-i Drulă, că e altul, asta nu schimbă cu nimic realitatea: USR e partidul copiilor securiștilor, a aparatului de represiune comunist care înainte de 89 tortura oameni și distrugea vieți iar după 89 a furat tot ce s-a putut din țara asta.

    Imi aduc aminte ca acum apromixativ 9 luni am promis ca destructurez USR-PLUS pana la zero.

    Recomand o revizuire a rezultatelor din ultimul semestru pentru USR :)  

    Eu cand zic ceva, si sa-mi tai singur mana dreapta si sa-mi scot inima din piept si tot fac ce am promis (bine sau rau) !  

    Exist pentru ca stiu sa devin energetic integral propriul meu scop atunci cand imi asum un scop in mod real!  

    USR-PLUS are un puternic caracter ANTINATIONAL - am vazut ce au facut in timpul asa-zisei pLandemii, am vazut cum propuneau metode paideice (educationale) nastrusnice cum ar fi invatarea masturbarii la copii de 3-5 ani sau "barbatii insarcinati" sau consilierea idioata din USR care inainte de inceputul ascensiunii lor propunea ABOLIREA DREPTULUI LA PROPRIETATE ... am vazut toate grozaviile "moderne" pe care voi doreati sa le "vindeti" asa-zis primitivului poporului roman frumos ambalate si cu pampoane roz!  

    Am zis ca va demolez lent, am zis ca va duc in uitare , asa va fi!  

     

    Voi nu aveti alt principiu de existenta decat alterarea si eliminarea radacinilor romanesti de identitate si valorice si de credinta in Dumnezeu care mentin si sustin acest popor roman pe fata pamantului!  

    De aceea voi veti pieri, USR-PLUS! Sunteti toxici ! Aveti un inalt grad de toxicitate si veti fi eliminati!  

     

    E o promisiune si o tin pana la capat!  

    Voi existati pentru a schimonosi fata si sufletul Romaniei cu transumanismul vostru satanist!

    De aceea voi veti disparea!  

    1. Ce ai consumat, pesticide cu capsuni??? Recomand sa ti le cultivì singur...

      am incercat sa consum niste USR-PLUS (sa verific din interior mediul) printr-un amic care lucra acolo la ei si am vazut in interior ce pui de securisti sunt pe acolo

      cand i-am reprosat treaba asta amicului meu si i-am zis : ce cauta nepotii si copiii astia ai celor d edinainte de 1989 aici , stii ce mi-a zis?  

      " nu stiu, nu e treaba mea, dar USR-PLUS e o forta innoitoare impotriva hotilor de la PSD si PNL"  

      concluzia?  

      oamenii aia sunt spalati pe creier? ... ei nu vad cu cei pui de securisti stau umar la umar in interiorul usr-plus? ce forta innoitoare? ... oameni in plina disonanta mentala...

      Banchere.Chiar,ce-ai luat?Obisnuiam sa-ti urmaresc commenturile.Alea serioase.Acuma parca ai luat-o razna.Se (...) ungurii pe noi din toate pozitiile si tu ti-ai gasit dusmani in useristi?Uite eu de exemplu am mult mai multa incredere in cei de la USR decat in astia care ne siluiesc acuma.Cred ca d-l Drula este un om serios si responsabil.Astept sa fiu categorisit ca si troll rus,ca-i la moda.Sau lesbian,homosexuala ori pedofil.Mai adauga tu daca ai imaginatie.Totusi.De unde naiba le scoti ?

      Doar acuma? Înseamnă că nu i-ai urmărit commenturile cu suficientă atenție.

    Romania trebuie sa puna capat securismului si sa adopte adevarata democratie, americana. Securistii trebuie indepartati de la putere si partidele controlate de ei trebuiesc desfiintate. Romanii se uita cum, cei care i-au terorizat urmarit, arestat, torturat pana in 89, se imping unul pe altul la putere, preiau afaceri banoase, infiinteaza si desfiinteaza partide isi pun oameni in Parlamentul Europei, oameni care vorbesc si sustin idei contra poporului roman, distrug oameni politici valorosi si dirijeaza justitia. Romanii se uita si tac cand vad ca aceiasi oameni, slugi ai rusilor ne controleaza viata economica si sociala, sustin si promoveaza idei destinate distrugerii culturii, invatamantului, artei si... traditionale romanesti, stapanesc si jefuiesc Romania.

    Securitatea este si a fost in toti acesti 32 de ani legatura, nodul ce a tinut Romania in tabara rusilor si aceasta sub ochii spionilor si a ambasadorilor americani.  

    1. Serios ? Ia citeste-l tu pe Noam Chomsky si-ai sa vezi ca ce si ca cum cu "democratia" americana.La noi se cheama stat paralel si la ei deep state.In rest cam tot acolo.In curand o sa avem la fel de multi obezi democrati ca si ei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb