CĂTĂLIN DRULĂ, LIDERUL GRUPULUI USR: ''USR va vota la vedere şi pentru ridicarea imunităţii lui Nicolae Bănicioiu''

G.U.
Politică / 27 octombrie 2020

''USR va vota la vedere şi pentru ridicarea imunităţii lui Nicolae Bănicioiu''

Deputaţii USR vor vota la vedere, astăzi, şi "pentru" ridicarea imunităţii lui Nicolae Bănicioiu, a anunţat, în plenul Camerei Deputaţilor, liderul de grup, Cătălin Drulă, transmite Agerpres.

"Vom vota 'pentru' şi vom vota la vedere, am cerut să fie şi o cameră acolo, pentru cine doreşte să îşi expună votul, să fie vizibil. Eu nu ştiu dacă domnul Bănicioiu este vinovat sau nu, dar asta trebuie să hotărască justiţia şi aşa trebuie să fie în cazul tuturor parlamentarilor întotdeauna şi cred că astăzi va fi ridicată această imunitate. Domnul Bănicioiu nici nu mai face parte din grupul PSD, este şi înainte de campania electorală cu câteva zile. Mi-aş fi dorit ca acelaşi lucru să se întâmple şi în cazul lui Eugen Bejinariu, şi în cazul domnului Bodog, şi în cazul doamnei Plumb, unde PSD a făcut scut în jurul lor, i-a protejat de ceea ce toţi cetăţenii trebuie să facă, adică să se prezinte în faţa justiţiei. Nu uităm aceste lucruri, nu uităm că PSD a dat atacul la justiţie timp de trei ani şi ne dorim ca pe viitor, şi în legislatura care urmează şi în toate, parlamentarii să fie egali cu toţi ceilalţi cetăţeni în faţa legii. Imunitatea trebuie să fie numai pentru declaraţiile politice, aşa cum este şi în celelalte parlamente, nu pentru celelalte infracţiuni. Acolo, procurorii şi justiţia trebuie să poată să îşi urmeze cursul", a spus Drulă.

El a menţionat că USR va susţine, în cadrul unei reforme constituţionale, ca parlamentarii, inclusiv foştii miniştri, să nu mai beneficieze de "această imunitate care i-a protejat de braţul lung al legii de foarte multe ori, prin votul colegilor lor".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Drula, dati-l jos pe impostorul de Barna.. .puneti un om ca lumea la conducerea partidului, un om cu viziune, nu o sluga penibila. Faceti o reforma in partid, altfle nu va mai voteaza nici macar tampitii care v-au votat la Locale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb