Cătălin Drulă pleacă de la conducerea USR

S.B.
Politică / 10 iunie

Cătălin Drulă pleacă de la conducerea USR

Liderul USR Cătălin Drulă a anunţat luni că va renunţa la funcţia de preşedinte al partidului, pe care o deţine de aproape doi ani, afirmând că rezultatul alegerilor a fost sub aşteptări şi că şi-l asumă, urmând să convoace în USR alegeri pentru un nou preşedinte, informează news.ro.

"Rezultatul alegerilor este sub aşteptările pe care le-am avut. (...) Pentru mine, în întreaga mea viaţă asumarea a fost un principiu de bază, Îmi asum acest rezultat şi voi convoca în USR alegeri pentru un nou preşedinte în cel mai scurt timp. Avem oameni şi lideri puternici care pot duce mai departe această construcţiie, Mă gîndesc aici la Dominic Fritz, un om care a câştigat decisiv votul în Timişoara şi a arătat că PSD şi PNL pot fi înfrânte", a afirmat Drulă.

El a fost ales preşedinte USR în 10 iulie 2022.

Drulă a afirmat că alegerile au fost organizate cu un singur scop, "ca această coaliţie să fie menţinută la putere".

"Eu cred că în democraţie, rezultatele se obţin prin organizare. Şi democraţie fără partide politice nu s-a inventat. Am auzit pe cineva spunând că e vremea independenţilor. Fără organizare nu poţi obţine rezultate. Forţele răului în România sunt oaganizate şi sunt bine organizate. Forma de organizare într-o democraţie se numeşte partid politic, îi înţeleg pe oameni că sunt dezamăgiţi de politică şi că caută soluţii de tipul Alba ca Zăpada, ele nu există în realitate, rezultate în politică se obţin prin structură,, prin ierarhie, prin oameni care au o gândire şi o susţinere comună. încurajez oamenii să voteze în continuare partidele politice". a precizat el.

Opinia Cititorului ( 20 )

  1. sa isi ia si ranga cu el.....:)))

    Îmi pare rău, un om de mare calitate cum nu prea avem în politică!

    1. Nu ne trebe noua de ăstia.Amu-l ascult pe covrigar cum se laudă c-a face și c-a organiza.puah!.Mereți domnule Drula,vedeti-vă de afaceri și fiți fericit! Nu va mai bateți capul cu poporul asta a nost'de dobitoci.Noi nu vrem schimbare.Noi vrem să ni se dea așa la limita și bine-a fi.Cam ca la strămoșii noștri din Roma antica.Si aia se băteau cu pumnu-n piept că-s cetățeni romani liberi ! Până le tăia Ciolacu'lor pita și circu'.

      Gunoierul Strula...sper sa iasă definitiv din politica

      Poate sa fie de cea mai buna calitate daca nu aduce voturi n-are ce sa caute in fruntea partidului...Nu a reușit să-și actualizeze discursul deloc vorbind despre lucruri care erau in atentia publicului cand la PSD era Dragnea.Intre timp lucrurile s-au schimbat ,au evoluat ,USR nu.Tot anti PSD si nimic altceva.Iar romanii au sanctionat acest discurs retrograd...

    Ia cu tine si barna aroganta,si ascunde o pe acolo,pe undeva!

    Du l in Panama! 

    Nicio pagubă. Forma fără fond.

    se renunta cand esti in varf nu cand esti cazut!

    ne da lectii de principii… trebuia sa iti dai demisia inainte de a participa… stiai rezultatul… dar traiai in bula voastra… 

    acum de ce mai pleci?! raul e facut deja. stai di repare dupa pleci…. 

    tipic …  

    s c c r e t 

    micii securisti sunt pa....experimentul USR e pa.....si celalalt experiment desprins din asta.....cum se zice.....neeeeext!!!

    fata de flamanzii fara carte si fara minte de la varful politicii, Drula este om de calitate.

    Pacat ca face un pas inapoi. La ce mizerii sunt in varful marilor partide si nu demisioneaza, Drula ar fi trebuit sa-si schimbe abordarea sa fie cat mai vehement cu pacalicii astia pesedisto-penelisto-auristi ca are material la ce analfabeti tupeisti se plimba prin conducerile alea. 

    Pacat ca un astfel de OM face un pas in spate... cred in continuare atat in el cat si in proiectele USR /Reper.

    Pana nu-i executati pe licheaua de barna si gasca lui de hoti si lichele din partid puteti pune si pe mama mamei lui fritz la sefie, usr tot un partid care jefuie si escrocheaza handicapati va ramane.

    Veti ajunge ca pntcd. 

    Fac pariu acum aici cu drula, ca escrocul de barna nu se lasa si va prelua el din nou sefia cumva, nu-si da escrocul gaina cu oo de aur pe mana oricui sa ramana el doar cu 500 mii euroi furati de la handicapti.

    Vrea mult mai mult, lacomie pura de psihopat social. 

    Marele castig este ca reper e out, Ciolos e out, usr aproape out. Se aeriseste atmosfera in Romania, extremistii tefelisti sunt la lada de gunoi a istoriei.

    1. bai,pesedistule, bine ca va tin hotzii astia de la putere ca pe niste paraziti de la bugetul statului. usere va incurca, nu sindicalistii lui ratzoi de la metrou.

      Ura,ura ura

    Bai -bai Drula. Bai bai USR. Nu vom plânge.

    A anuntat ca VA RENUNTA, nu ca si-a depus demisia. E cam nasol sa stea cu microfoanele sub nas, sa explice cum a pierdut partidul, sub conducerea lui, jumatate din mandatele de europarlamentar.

    Cind va renunta? Cindva, intr-un for statutar al partidului. Vine vara, incepe campania pentru parlamentare, poporul USR-ist il implora "Nu ne lasa, Maria Ta!", deci... se joaca! 

    Pina la forul statur, Drula si gasca lui isi identifica si anihileaza inamicii din interior. Dupa care un locotenet, sau chiar insusi Drula in persoana, catindeaza iarasi, din nou. Ca-l cere poporul USR-ist. Mare OM, mare CARACTER. 

    Sic transit gloria mundi!

    a foast o prostie ideea cu alainta dreapta unita. mai mult lua USR singur. asa a parut alianta loserilor. eu i-am votat, in lipsa de altceva, dar preferam sa fie doar USR. si l-au lasat pe orban care-i zero barat sa fie presedinte. na macar acum in ceasul al XII lea sa plece. e bine ca si-a dat demisia de onoare.

    1. Tu nu auzi ca nu si-a dat demisia? A zis ca va pleca.

      Cindva, undeva, eventual. 

      e cam naspa sa stai presedinte si sa iei m..ie zi de zi de la toata lumea inclusiv de la membri partidului. nu poate sa-i dea afara pe toti ca ar ramane doar el cu barna si ghinea in partid. s-a luat in gura cu lasconi si a picat de prost si a luat si m..ie. depinde si de gasca de lichele ce va fi, ca aia trag sforile, barna, ghinea si restul.... nu dau escrocii astia partidul pe mana oricui, fara sa fie si ei la butoane.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb