Cătălin Toma a fost reales preşedinte al PNL Vrancea

S.B.
Politică / 1 august 2021

Cătălin Toma a fost reales preşedinte al PNL Vrancea

Cătălin Toma a fost reales preşedinte al PNL Vrancea cu 344 de voturi din 344 valabil exprimate, anunţă reprezentanţii filialei. PNL Vrancea reiterează că organizaţia îl susţine pe Ludovic Orban pentru a obţine un nou mandat la şefia PNL, la Congresul din septembrie, informează news.ro.

"Astăzi au avut loc alegerile interne din cadrul filialei PNL Vrancea, în urma cărora liderul organizaţiei judeţene din ultimii ani, Cătălin Toma, preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, a obţinut unanimitatea voturilor valabil exprimate", se arată într-un comunicat de presă transmis, duminică seară, de PNL Vrancea.

La şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Vrancea au participat şi preşedintele PNL, Ludovic Orban, europarlamentarul Siegfried Mureşan, senatorii Virgil Guran şi Viorel Badea, fostul ministru al Muncii Violeta Alexandru, parlamentarii de Vrancea Ion Ştefan, Ionel Dancă şi Raluca Ioan, precum şi alţi invitaţi.

"Mulţumesc colegilor care m-au votat în unanimitate. Vreau să transmit vrâncenilor că împreună cu colegul deputat Ion Ştefan, cu ceilalţi liberali din Biroul Politic Judeţean şi cu Ludovic Orban preşedinte al PNL vom dezvolta acest judeţ pentru a reduce decalajul dintre Vrancea şi alte zone ale României", a arătat liderul PNL Vrancea, Cătălin Toma.

În comunicat se arată că organizaţia PNL Vrancea va avea o delegaţie formată din 124 de membri la Congresul PNL din 25 septembrie şi va vota pentru ca Ludovic Orban să obţină un nou mandat de preşedinte al PNL.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Un tarus. Sluga lui Orban. Un chior intre orbi, nimic mai mult. Total neinteresant. Turma a votat in unanimitate. Valoarea votului in unanimitate este zero. Ala nu este vot, este aranjament.

    Nu există "sluga " lui Orban ! Există în schimb slugile lui Câțu el find susținut de Iohannis deci de toți trepadusii acestuia: Rareș Bogdan ( ce se mai gudura ăsta) Raluca Turcan,Sighiartau, Alina Gorghiu! A-l susține pe Orban e deja un act de curaj ! A fost unanimitate explicabilă printr-o stare de revoltă!

    Ai priceput? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb