Catalyst Solutions: "Top Talents România a reuşit în 16 ani să creeze o comunitate de 4000 de tineri cu potenţial"

T.B.
Companii / 8 noiembrie 2023

Catalyst Solutions: "Top Talents România a reuşit în 16 ani să creeze o comunitate de 4000 de tineri cu potenţial"

Top Talents România, cea mai mare conferinţă din ţară pentru tinerii cu potenţial, se întoarce cu o nouă ediţie în această toamnă, pe 17-18 noiembrie, la InterContinental Athenee Palace Bucharest, se arată într-un comunicat al Catalyst Solutions, remis redacţiei. Pe lângă sesiunile de keynotes şi workshop-urile în cadrul cărora participanţii vor afla numeroase informaţii valoroase de la lideri din diverse domenii de activitate, tinerii îşi vor putea găsi şi jobul mult visat la una dintre companiile de top prezente la eveniment, informează sursa menţionată. Mai mult, de la Top Talents nu vor lipsi nici surprizele şi premiile de neratat care vor transforma această experienţă în una memorabilă, potrivit sursei citate.

În cei 16 ani de activitate, Top Talents a reuşit să creeze o comunitate impresionantă de peste 4000 de tineri cu potenţial, informează sursa precizată. Pe lângă rezultatele academice excepţionale pe care le obţin, aceştia se implică activ în diverse activităţi extracurriculare şi proiecte internaţionale care contribuie semnificativ atât la dezvoltarea lor profesională, cât şi la cea personală, potrivit comunicatului. În cele 2 zile dinamice de networking din cadrul conferinţei, profesioniştii de astăzi îi întâlnesc pe liderii de mâine, oferindu-le acestora din urmă o doză de inspiraţie şi sfaturi importante care îi vor ghida în viitoarea lor carieră, informează sursa.

Top Talents se desfăşoară şi anul acesta în format exclusiv fizic pentru a putea facilita inspiraţia, networking-ul de calitate şi oportunităţile de carieră fără bariere, precizează sursa indicată. Astfel, 200 de candidaţi vor avea şansa să interacţioneze cu manageri de succes ai companiilor din Top 100 Most Desired Employers, informează compania. Pe deasupra, aceştia vor avea acces prioritar la oportunităţi de carieră, precum programe de internship, programe de management trainee şi poziţii entry-level, arată datele comunicatului.

Participanţii vor putea participa gratuit la Keynotes Sessions, Workshops şi Q&A Sessions prin intermediul cărora vor afla poveştile de succes ale speakerilor români şi internaţionali care inspiră, pregătesc şi dezvoltă următoarea generaţie de lideri, potrivit comunicatului. În cea de-a doua zi de eveniment va avea loc StartUp Competition, un concurs pe echipe creat pentru a simula un interviu de grup, relatează sursa. Astfel, provocarea tinerilor va fi să găsească împreună idei inovatoare de business şi, la sfârşit, să le prezinte în faţa unui juriu format din reprezentanţii companiilor, transmite sursa citată.

Şi, pentru că surprizele se vor ţine lanţ, tinerii vor avea şansa de a câştiga invitaţii la Electric Castle 2024 oferite de Lidl România, partenerul strategic al festivalului şi partenerul principal al Top Talents, menţionează compania.

Top Talents este dedicat proaspeţilor absolvenţi de studii de licenţă sau masterat, cu rezultate academice deosebite, arată datele comunicatului. Totodată, un criteriu important în procesul de selecţie este ca aceştia să fi luat parte la diverse programe de dezvoltare şi activităţi extracurriculare, să fi fost membrii unor ONG-uri sau să fi participat la experienţe internaţionale, precum Erasmus sau Work&Travel, potrivit sursei menţionate.

Tinerii care vor lua parte la eveniment vor avea ocazia să interacţioneze cu reprezentanţi ai unor companii, precum Lidl România, partenerul principal Top Talents, BAT Romania, JTI Romania, Michelin Romania, Ursus Breweries, Vodafone Romania, Austrian Business Agency - Work in Austria, Deloitte Romania, L'Oreal Romania şi PRO TV, informează sursa indicată.

Printre speakerii care îşi vor împărtăşi cunoştinţele valoroase în cadrul evenimentului se numără Adela Strakova, Social Entrepreneur, TedX Speaker & Certified Coach, Simona Stavrositu, Director @ Micheline Corporate & Business Shared Services Bucharest şi Vanya Panayotova, Manager General @ L'Oreal Romania, se mai arată în comunicat.

Cei care vor să ia parte la o experienţă premium de învăţare şi dezvoltare se pot înscrie la TOP Talents pe Inscrie-te la Top Talents '23 - Top Talents Romania (hipo.ro) până pe 13 noiembrie, iar mai multe detalii despre eveniment şi agenda acestuia se pot găsi pe Top Talents 2023 (hipo.ro), menţionează compania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb