Caţavencii părăsesc "Academia" şi lansează o nouă revistă

D.N.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 22 iunie 2011

Dan Adamescu

Dan Adamescu

Echipa redacţională a săptâmânalului Academia Caţavencu a decis să se retragă, după ce omul de afaceri Dan Adamescu a intrat în posesia mărcii. Într-un editorial publicat pe site-ul revistei, Doru Buşcu, directorul publicaţiei, anunţă acest lucru: "Academia Caţavencu s-a ciocnit cu un asteroid. Un nor toxic şi uriaş s-a răspîndit pe suprafaţa revistei, toate formele de viaţă inteligentă s-au pitit printre pagini, iar dinozaurii fondatori sunt ameninţaţi cu dispariţia. Familia Adamescu e o formaţiune stelară, cu stelele presărate pe epoleţii meteoritului-tată, care umblă de la un timp prin galaxia Gutenberg după o traiectorie trasată la PDL. Ce-i de făcut? (...) De aceea, în afacerea Adamescu, oamenii de la Caţavencu se opresc aici. Dar ei continuă să meargă pe alt drum. A fost frumos şi urmează să mai fie". De altfel şi Florin Iaru, unul din redactorii revis-tei, a anunţat că în curând va apărea o nouă publicaţie cu acelaşi profil, scoasă de echipa care tocmai a părăsit "Academia". Există informaţii că Liviu Mihaiu, fost jurnalist la Academia Caţavencu, va prelua conducera editorială a "săptămânalului de moravuri grele".

Lichidatorul judiciar General Group Expert SRL al societăţii Caţavencu SA a anunţat, ieri, că au fost semnate actele prin care cel care a adjudecat marca, Claudiu Pădurean, devine proprietar, după ce au fost viraţi banii pentru acest brand, 882.659 de euro, cu TVA inclus. Este cunoscut că Pădurean a reprezentat în această afacere interesele lui Dan Adamescu, care deţine cotidianul România Liberă. Prima licitaţie pentru marca Academia Caţavencu a fost câştigată de jurnalistul Doru Buşcu pentru suma de 1,617 milioane de euro, cu tot cu TVA, dar acesta nu a reuşit să strângă banii necesari pentru a efectua plata, aşa că licitaţia s-a reluat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ciudata reactia catavencilor! de ce nu au plecat cand SOV a preluat saptamanalul?

    Acu s-au trezit ca sunt cenzurati sau in pericol sa fie cenzurati....Fratilor, lasati-va de meserie ca v-ati compromis!!!! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb