Caz flagrant de încălcare a dreptului la apărare în TVR

S.B.
Miscellanea / 1 octombrie 2020

Caz flagrant de încălcare a dreptului la apărare în TVR

Observatorului MediaSind din Comisia de cercetare disciplinară a conducerii TVR Cluj i s-a blocat accesul în Televiziunea Naţională

Societatea Română de Televiziune a interzis accesul reprezentantului desemnat de Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind şi de membrii de sindicat din Studioul Teritorial Cluj pentru a participa în calitate de membru - observator în Comisia de cercetare disciplinară prealabilă şi propunere a sancţiunii constituite prin Decizia preşedintelui-directpor general al SRTV, Doina Gradea, nr. J/ 82 din 21.08.2020, în care sunt cercetaţi membrii Comitetului Director al Studioului Teritorial Cluj, potrivit unui comunicat emis de MediaSind.

În urma deciziei transmise, angajaţii cercetaţi disciplinar au fost convocaţi la sediul TVR din Bucureşti, pentru data de 1 octombrie, la ora 11,oo. Potrivit art.I alin 2 din Decizia PDG nr. J 101din 28.09.2020, "din Comisie va face parte, fără drept de vot, în calitate de observator, câte un reprezentant al organizaţiei sindicale al cărui membru este fiecare dintre salariaţii cercetaţi, după caz.". Conducerea SRJ MediaSind, în urma solicitării exprese primite din partea membrilor de sindicat cercetaţi, a comunicat conducerii TVR, în data de 30.09.2020, prin adresa înregistrată cu nr. 10617/30.09.2020, ora 12,30, ca liderul organizaţiei, Cristi Godinac, este nominalizat să facă parte din Comisie, în calitate de membru-observator.

Potrivit MediaSind, astăzi, la ora 11,00, preşedintelui SRJ MediaSind i s-a interzis accesul, pe motiv că şedinţa se suspendă deoarece angajaţii de la TVR Cluj au solicitat o amânare. Or, conform prevederilor legale, această decizie de amânare ar fi trebuit luată în prezenţa tuturor membrilor Comisiei, inclusiv a membrului - observator. În plus, audierea persoanelor cercetate nu reprezintă decât o etapă a cercetării disciplinare. Astăzi, în comisie, trebuiau discutate toate aspectele procedurale, inclusiv cererea de recuzare a unor membri din Comsie depusă de liderul MediaSind.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb