CCIB implicată într-un nou proiect strategic naţional

F.A.
Companii / 4 octombrie 2010

"Prezentul proiect doreşte să asigure oportunităţi pentru persoanele active pe piaţa muncii prin calificarea în domeniile: bucătar, ospătar şi administrator pensiune turistică. Am ales acest domeniu deoarece ţara noastră are un potenţial enorm de dezvoltare a turismului. Din păcate, la momentul actual, turismul romanesc nu oferă servicii de calitate din cauza managementului defectuos şi personalului necalificat", a afirmat Gabriela Dumitriu, manager proiect, în cadrul conferinţei de lansare a proiectului strategic naţional "O calificare în turism - o şansă pentru o slujbă mai bună", potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Proiectul, în valoare de 4,6 milioane lei, este derulat pe parcursul a doi ani de către Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), alături de partenerii săi, Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea (CCIV), Federaţia Bucătarilor din România (FBR) şi STEF Management Consulting.

"Deşi în ultimii ani au fost făcute eforturi vizibile pentru promovarea turismului românesc, în opinia mea, pentru a avea un "produs vandabil", mai sunt multe de facut în ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii, creşterea calităţii serviciilor şi aşezarea într-un raport corect a calităţii serviciilor şi a tarifelor practicate în structurile de primire turistică. Îmi face plăcere să subliniez că proiectul nostru contribuie la atingerea ultimelor două deziderate enunţate - servicii turistice de calitate şi raport optim calitate-preţ", a afirmat, în deschiderea evenimentului, George Sorin Nicolescu, preşedintele Secţiunii Turism a Camerei bucureştene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb