Ce sex are bebelusul pe care-l aşteaptă Gigi Hadid cu Zayn Malik

G.U.
Lifestyle / 17 iulie 2020

Sursă foto: Instagram

Sursă foto: Instagram

Vestea că faimosul fotomodel Gigi Hadid este însărcinată cu iubitul ei, Zayn Malik a stârnit un adevărat val de isterie în mediul online, conform stirescu.ro.

La scurt timp însă, tabloidul american US Weekly a reuşit să afle şi care este sexul bebeluşului, un subiect extrem de controversat având în vedere la Gigi a folosit şi roz şi albastru în panglicile baloanelor pentru ziua ei de naştere.

Imediat ce au aflat vestea, dar şi vârsta sarcinii, internauţii de pretutindeni au fost curioşi să afle care este sexul bebeluşului. Emblema casei Victoria Secret a stârnit o mulţime de controverse atunci când a ales decoraţiuni roz pentru petrecerea ei din vila din Pansylvannia.

Gigi Hadid şi Zayn Malik vor avea o fetiţă

Celebrul model şi fostul membru al trupei One Directon se pare că vor fi fericiţii părinţi ai unei fetiţe. Deşi cuplul nu a anunţat încă oficial sarcina, surse apropiate ale celor doi nu au confirmat doar faptul că Gigi urmează să aibă un copil, ci şi că acesta urmează să fie o fetiţă, relatează sursa citată anterior.

"Gigi este însărcinată, iar ea şi Zayn se iubesc enorm. Întotdeauna şi-a dorit să înceapă o familie alături de el.", a explicat o sursă apropiată pentru tabloidul american US Weekly.

Vestea că cei doi îndrăgostiţi aşteaptă o fetiţă a fost confirmată şi de E! News şi TMZ. "La finalul zilei nu mai contează dacă este o fetiţă sau un băiat atâta timp cât este bine. Însă îi ajuta foarte mult faptul că ştiu sexul bebeluşului pentru că acum se pot pregăti cum se cuvine pentru momentul în care ea va veni pe lume.", a explicat o sursă, potrivit E! Online.

Decoraţiunile roz, un indiciu către sexul bebeluşului

Hadid şi-a organizat ziua de naştere acasă, în Pensylvannia alături de mama ei, de sora Bella şi iubitul Zayn, iar tortul pe care familia l-a pregătit a fost unul extrem de amuzant, iar fanii au început imediat să caute indicii cu privire la sexul bebeluşului.

Vedeta a ales decoraţiuni roz pentru ziua de naştere şi la fel au fost şi ambalate cadourile pe care le-a primit. Culoarea deschisă, specifică în general fetiţelor a fost considerat un indiciu de către fanii internauţi, care au dat rapid starul supoziţiilor, înainte ca tabloidul american să anunţe ca vedeta va avea o fetiţă.

În data de 29 aprilie, au apărut noutăţile despre viaţa personala a celebrei Gigi Hadid şi veste sarcinii, iar în urmă cu puţin timp, blonda a postat o serie de fotografii pe contul personal de Instagram, alături de Bella, modelul brunet şi sora ei.

Cele două surori au realizat un shooting pentru Vogue, de acasă, iar imaginile au devenit rapid virale pe contul de Instagram. În poze Gigi apare într-un hanorac comod şi o pereche de jeanşi comozi, o ţinută despre care nu putem spune că îi scoate burtica de gravidă la vedere.

Tatăl starului, surprins de noile veşti

Mohamed Hadid, reputatul om de afaceri din industria imobiliară, a fost căutat de tabloidul american US Weekly pentru a confirma veste şi mai ales pentru a dezvălui prima sa reacţie, la aflarea veştii că va deveni bunic.

Reacţia bărbatului în vârstă de 71 de ani a fost însă una de-a dreptul surprinzătoare, căci se pare că noutăţile din viaţa fetelor sale l-au luat în totalitate prin surprindere. "În mod normal nu aş discuta subiecte de familie cu presa tabloidă, aşa că deocamdată haideţi să o lăsăm liniştită. Trebuie să mă obişnuiesc cu multe lucruri pentru moment, aşa că v-aş ruga să lăsăm conversaţia pentru o altă dată. Aş vrea întâi să vorbesc cu ea şi să aflu dacă este adevărat. Nu ştiu dacă nu cumva sunt doar nişte ştiri false.", a spus tatăl celebrului model recunoscând că nu a luat legătura cu fiica sa în ultimul timp, relatează US Weekly.

Bella şi Gigi Hadid sunt fiicele omului de afaceri Mohamed Hadid cu Yolanda Hadid. Cuplul s-a căsătorit în 1994 însă în 2000 s-au despărţit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb