CEC Bank lansează cardul multicurrency care oferă acces la contul în lei, euro şi în alte 8 valute

G.D.
Bănci-Asigurări / 21 septembrie 2022

CEC Bank lansează cardul multicurrency care oferă acces la contul în lei, euro şi în alte 8 valute

CEC Bank lansează cardul multicurrency. Cu un singur Card - Visa Multicurrency - clienţii au acces direct la conturi în zece valute şi pot face plăţi la comercianţi şi retrageri fără comisioane şi costuri asociate schimbului valutar, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Cardul Multicurrency răspunde unor nevoi clare pe care le-am identificat în piaţă: români care călătoresc sau fac cumpărături online din străinătate şi vor să evite costurile asociate conversiilor valutare sau retragerilor de numerar, dar şi români care lucrează în străinătate şi trimit bani acasă familiei", a declarat Bogdan Neacşu, Director General al CEC Bank.

Potrivit sursei citate, cardul de debit pentru persoane fizice Visa Multicurrency poate avea asociate până la zece conturi în lei, euro şi alte valute şi are zero comision de administrare şi ZERO comision la retragerile de la bancomatele din România şi Uniunea Europeană. În plus, se oferă retrageri gratuite de la orice bancomat din lume în limita a 1000 lei/lună şi acces gratuit la CEC app - mobile banking.

Cardul poate fi alimentat prin transferuri în lei sau în valută, dar şi prin depuneri în lei şi euro la bancomatele multifuncţionale (MFM) CEC Bank. În cazul unor plăţi sau retrageri în valută, dacă există disponibil în contul în valuta respectivă (eg euro sau lire sterline), tranzacţia se va realiza direct în acea monedă, fără costuri asociate conversiei valutare.

Cardul Visa Multicurrency poate fi obţinut din orice sucursală CEC Bank, dar şi 100% online, fără drumuri la bancă, inclusiv de cei care lucrează în străinătate şi au acte de identitate româneşti. Cei care accesează acest card, vor obţine şi un card virtual Multicurrency, care poate fi utilizat chiar de a doua zi din aplicaţia de mobile banking - CEC app - şi pentru plăţi direct de pe telefon, prin portofelele virtuale Apple Pay sau Google Wallet, ceasuri sau brăţări smart (Fitbit Pay, Garmin Pay).

Cele 9 valute străine care pot fi asociate cardului de debit VISA Multicurrency fără comisioane suplimentare de deschidere şi administrare cont sunt euro, dolari SUA, dolari canadieni, lire sterline, franci elveţieni, coroane daneze, coroane suedeze, forinţi sau zloţi, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb