CEC Bank lansează plăţile prin Google Pay

S.B.
Bănci-Asigurări / 17 noiembrie 2020

CEC Bank lansează plăţile prin Google Pay

CEC Bank anunţă lansarea serviciilor Google Pay. Astfel, clienţii vor avea la dispoziţie un nou instrument de platămodern pentru cumpărăturile din magazine şi online. Cu Google Pay, posesorii de carduri emise de CEC Bank, pot face plăţi contactlessdirect de pe telefoane cu sistem de operare Android, rapid, uşor şi în siguranţă.

"La CEC Bank, credem ca viitorul este în digitalizarea serviciilor bancare. În prezent, 4 din 10 utilizatori care folosesc în mod curent cardurile, apeleaza şi la plăţile contactless, iar plăţile de pe telefoane şi ceasuri smart au crescut de 4 oriraportat la primăvară, accelerând în contextul pandemiei. Colaborarea cu companii de anvergura Google are potenţialul de a schimba viitorul bankingului şi aduce noi beneficii pentru consumatori. Peste 85% dintre clienţii CEC Bank folosesc dispozitive mobile cu Android", a declarat Bogdan Neacşu, Director General al CEC Bank.

"Deţinătorii de carduri Visa vor putea plăti contactless în magazine sau online cu orice dispozitiv Android. În acest moment, peste 70% dintre cardurile Visa din România pot fi folosite pentru a plăti cu Google Pay la comercianţii locali. Românii apelează tot mai mult la plăţile digitale care oferă confort sporit şi reprezintă o măsură de protecţie în contextul pandemiei, iar securitatea şi confidenţialitatea datelor sunt esenţiale. Tehnologia Visa protejează datele reale ale cardului care nu sunt niciodată dezvăluite, ceea ce oferă un nivel suplimentar de securitate plăţilor digitale", a declarat Elena Ungureanu, Country Manager Visa Romania.

Google Pay este disponibil pentru clienţii cu carduri de debit sau de creditemise de CEC Bank, care folosesc dispozitive mobile pe care este instalat sistemul de operare Android 5 sau o versiune mai noua.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. syrada gruiului oras novaci judetul gorj

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb