Centrul de tehnologie şi operaţiuni al LSEG ajunge la 1000 de angajaţi în Bucureşti

F.D.
Companii / 25 martie

Centrul de tehnologie şi operaţiuni al LSEG ajunge la 1000 de angajaţi în Bucureşti

LSEG (London Stock Exchange Group) anunţă că Centrul de Tehnologie şi Operaţiuni din Bucureşti are acum 1000 de angajaţi, consolidându-şi poziţia ca un hub tehnologic important pentru pieţele financiare globale, conform unui comunicat de presă al companiei.

În cadrul firmei, există o diversitate amplă de roluri tehnice care se concentrează pe dezvoltarea soluţiilor software, pentru a răspunde nevoilor complexe ale ecosistemului financiar global. Acestea acoperă arii precum serviciile web, cercetare şi dezvoltare, dar şi zona de operaţiuni.

De-a lungul celor şase ani, de când este pe piaţa din România, LSEG a avut o creştere semnificativă, devenind rapid un centru esenţial, în cadrul Grupului.

Din cele 1000 de persoane, 300 provin din programul de recomandări ale angajaţilor, demonstrând efortul colectiv care stă la baza creşterii accelerate. De asemenea, pentru a contribui la bunăstarea angajaţilor săi, LSEG a introdus anul acesta un beneficiu cu privire la concediul de creştere a familiei. Prin această iniţiativă, LSEG îşi consolidează angajamentul faţă de diversitate şi incluziune. Deşi, în România, mamele au dreptul la doi ani de concediu de maternitate, LSEG extinde acest drept şi către taţi, oferindu-le posibilitatea de a beneficia de 26 de săptămâni de concediu pentru extinderea familiei. Citeşte mai multe despre acest beneficiu aici.

LSEG România a demonstrat un angajament constant faţă de educaţie si comunitatea locală, iar în 2023 a dotat un laborator în cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti şi a sprijinit tinerii din medii defavorizate prin numeroase proiecte în colaborare cu ONG-urile partenere.

Andreea Stănescu, General Manager LSEG România, a menţionat că "Atingerea pragului de 1000 de angajaţi este o realizare remarcabilă pentru noi. Acest succes se datorează colegilor noştri talentaţi, naturii lor curioase şi eforturilor colaborative. Împreună, am creat o cultură care pune accent pe ideea de comunitate, concentrându-ne pe inovaţie pentru a dezvolta produse care să răspundă diverselor nevoi. Suntem recunoscători pentru contribuţia fiecărui membru al echipei care ne-a ajutat să ajungem până aici."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb