Cerere în scădere pe piaţa piscinelor

E.O.
Ziarul BURSA #Companii / 7 iulie 2023

Sursa foto: reve.ro

Sursa foto: reve.ro

Bogdan Precup, Reve: "Echipamentele şi materialele premium definesc lucrările în anul 2023"

Cererea din piaţa piscinelor este în scădere, ne-a spus Bogdan Precup, reprezentantul firmei Reve, apreciind: "În activitatea noastră se evidenţiază un trend de scădere a cererilor. Inflaţia, criza energetică, dobânzile crescute - toate acestea la un loc îi determină pe clienţi să fie reţinuţi în comenzile lor din domeniu. Aş mai putea adaugă şi o nesiguranţă în ceea ce priveşte viitorul economic, factor ce generează, de asemenea, o diminuare în ceea ce priveşte investiţiile de uz privat. Din păcate, nici sectorul comercial nu excelează şi abia reuşeşte cu mici paşi să facă investiţii în acest sens. Aştept cu maxim interes ca hotelierii români să investească în centre de relaxare, atât pe litoralul românesc, cât şi în zonele montane. Acest fapt ar duce la o dezvoltare majoră a turismului românesc".

Cea mai mare cerere vine în continuare din zona de clienţi cu venituri mult peste medie. Acesta este singurul sector capabil să absoarbă tehnică şi materiale de ultimă generaţie, subliniază sursa citată.

Potrivit lui Bogdan Precup, pe piaţa piscinelor cuvântul cheie îl reprezintă calitatea: "Înainte de orice, toate eforturile noastre se îndreaptă către produse de calitate. Tratăm cu seriozitate fiecare proiect şi ne dorim să îndeplinim toate aşteptările clientului. La final, o recomandare este mai solidă decât orice altă reclamă".

După pandemie, producătorii din sector s-au bucurat de o dezvoltare continuă, de la tipul produselor pe care le propun clienţilor până la modul de realizare aceştia mizând pe tehnică nouă şi pe calitate. "Faptul că suntem o societate cu vechime pe piaţă, ne-a ajutat să finalizăm proiecte de o complexitate peste medie. Ce urmează? Am învăţat în ultima perioada să nu mai facem presupuneri. Privim cu optimism viitorul şi sperăm la o mai mare stabilitate din punct de vedere economic", ne-a transmis sursa citată.

În prezent, tendinţele sunt orientate către calitate. Beneficiarii îşi doresc din ce în ce mai mult produse de calitate, dotate cu tehnologie de ultimă generaţie, fiabile, cu mentenanţă minimă. Echipamentele şi materialele premium definesc lucrările în anul 2023, conform domnului Precup.

"Mizez pe o metamorfoză a pieţei de profil. Există o gamă întreagă de produse la nivel european ce trebuie descoperite şi acceptate de piaţa din România. Pe lângă aceasta, viitorul nu este conturat de şcoli de meserii care să genereze forţă de muncă, ci mai degrabă de inteligenţa artificială. Va trebui să facem faţă unor provocări din ce în ce mai inedite", a conchis Bogdan Precup.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb