CERTION anunţă vânzarea primului penthouse de 1 milion de euro la Olimp

S.B.
Companii #Construcţii / 20 octombrie 2022

CERTION anunţă vânzarea primului penthouse de 1 milion de euro la Olimp

Primul penthouse cu o valoare de peste 1 milion de euro a fost recent tranzacţionat în proiectul VOGH Olimp Hotel & Residences, proiect dezvoltat de CERTION.

Penthouse-ul se află la etajul 11 al proiectului VOGH Olimp Hotel & Residences, proiect ce va fi finalizat anul acesta şi va fi deschis oaspeţilor la începutul anului viitor. Tranzacţia s-a realizat prin vânzarea de partiţii imobiliare de lux, un produs recent lansat de CERTION pe piaţa din România. Conceptul partiţiilor imobiliare de lux a fost iniţiat în Statele Unite ale Americii la începutul anilor 90, cu scopul de a le oferi acces la investiţii în proprietăţi de lux celor care nu doresc sau nu îşi permit să cumpere integral o astfel de proprietate.

"Pentru noii co-proprietari, cazarea la mare nu va mai fi niciodată o problemă. Aceştia îşi vor putea petrece vacanţele mult visate beneficiind de toate standardele unui hotel de 5, în Olimp, o staţiune ce redevine, fără echivoc, perla litoralului românesc. Această investiţie le asigură atât confort imobiliar, cât şi financiar pe termen lung", a declarat Cătălin Scripcaru, CEO & Preşedinte CERTION.

Spre deosebire de celelalte penthouse-uri achiziţionate de către proprietari unici, partiţiile imobiliare bazate pe conceptul de shared-ownership, oferă, în acelaşi buget, posibilitatea diversificării deţinerilor, deci şi a riscurilor inerente achiziţiilor imobiliare.

"Partiţiile imobiliare de lux sunt un produs financiar adresat celor care caută investiții cu risc foarte redus, cu garanții solide și chirii anuale atrăgătoare. În cazul nostru, este vorba despre un randament anual de până la 11% la euro. Astfel, investiţia în partiţii imobiliare de lux este una sigură şi reprezintă o formă eficientă de protecţie împotriva inflaţiei galopante", a explicat Eduard Beuran, Partener şi Director de Investiţii, CERTION.

Valoarea medie a unei partiții este de 32.000 euro. Dar orice client poate investi în mai multe partiții. Spre exemplu, cu 96.000 euro, un client poate deține trei partiții.

"De acum nu mai trebuie să fii milionar ca să investeşti ca unul - aşa cum poţi cumpăra o parte dintr-un avion sau yacht, acest lucru devine posibil şi pentru imobile de lux. Printre avantaje se numără faptul că partiția imobiliară este lichidă în orice moment. Co-proprietarii vor beneficia de un venit pasiv stabil, având posibilitatea de a-şi vinde partiţiile deţinute sau de a accesa opţiunea de buy-back oferită de Loyal Paladin, operatorul agreat de către CERTION", a adăugat Eduard Beuran.

Din punctul de vedere al veniturilor generate, există două tipuri de partiţii imobiliare: partiţii imobiliare închise - cu circuit închis, pentru uz propriu exclusiv, fără venituri, şi partiţii imobiliare deschise - cu circuit deschis, pentru uz mixt, cu venituri fixe sau variabile.

În această lună, pe lista reşedinţelor private de lux şi a suitelor hoteliere vândute de CERTION prin sistemul de partiţii imobiliare, sunt incluse două penthouse-uri din proiectele hotel şi reşedinţă de brand GALILEO şi VOGH Olimp.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Cu alte cuvinte, o alta forma de furaciune pe baza de specula...

    Nu e prost cine cere.

    dacă asta a devenit știre de interes national, înseamnă că e groasă treaba pe imobiliare

    Miroase grav a formari de CLOuri...

    "A big one would be a massive collateral shortage. We've already seen collateral shortage but a massive one that leads to something like a collateral run that might get atenttion." 

    s c cret 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb