CFR face restructurări la nivel de conducere

M.D.
Companii / 5 mai 2018

CFR face restructurări la nivel de conducere

Compania CFR Călători a fost reorganizată printr-o hotărâre a Consiliului de Administraţie din data de 3 mai, numărul directorilor la nivel central a fost redus de la 13 la 9 iar posturi de consilieri şi experţi pentru informaţii în afaceri au fost desfiinţate, informează, compania, printr-un comunicat remis, relatează Agerpres.

"În noua structură, numărul directorilor la nivel central a fost redus de la 13 la 9. Posturi precum consilieri şi experţi pentru informaţii în afaceri au fost desfiinţate, iar angajaţii au fost redistribuiţi în funcţie de pregătirea profesională. În urma acestor măsuri, la fondul de salarii al CFR Călători se face o economie de aproximativ 70 de mii de lei lunar", precizează sursa citată.

La sfârşitul lunii martie a acestui an, ministrul Transporturilor, Lucian Şova, arăta că noua conducere a CFR Călători va trebui să soluţioneze problemele legate de lipsa de vagoane şi de locomotive generată de foarte slaba implicare în repararea şi întreţinerea parcului existent.

"Ca să vorbesc despre CFR Călători, am avut aşteptări şi am aşteptări de la noua conducere privind soluţionarea problemelor legate de lipsa de vagoane şi de locomotive generată de foarte slaba implicare în repararea, întreţinerea parcului existent. A scăzut parcul de o manieră intolerabilă şi noul management va trebui să găsească soluţii mult mai rapide pentru a se putea înlocui materialul rulant pe care îl foloseşte", a spus Şova în 26 martie.

Pe 21 martie 2018, Consiliul de Administraţie al CFR Călători l-a desemnat pe Leon Bărbulescu în funcţia de director general al companiei, mandatul său fiind de patru luni.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Dupa"performantele"avute de mult trebuiau reduse.Cred ca mai sunt rezeve de reducere pe anumite posturi.

    Care performante?ce performante?CFR Călători este un mort viu! Staful conducerii cunoaște situația, se chinuie" sa resusciteze mortul, dar nu reușesc. Oare chiar nu pot...?sau mai vine ar recunoaște ca nu vor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb