Christian Tour lansează în Timişoara pachetele de servicii pentru companii

T.B.
Companii / 6 martie

Christian Tour lansează în Timişoara pachetele de servicii pentru companii

Christian Tour, agenţie de turism din România, îşi lansează serviciile de Corporate Business Travel şi în Timişoara, se arată într-un comunicat al agenţiei, remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, "Chiar dacă în piaţă suntem foarte cunoscuţi pentru concediile şi vacanţele reuşite în toate colţurile lumii, portofoliul nostru include şi o suită de servicii pentru călătoriile sau evenimentele de business, pentru care avem un departament dedicat. Colegii noştri planifică şi urmăresc pas cu pas orice călătorie sau eveniment, în timp real, 24/7, până în cele mai mici detalii", spune Cristian Pandel, CEO & Preşedinte Christian Tour. "În cei peste 20 de ani de activitate, ne-am construit o reţea vastă de parteneri de-a lungul Europei şi nu numai, din România, Republica Moldova, Serbia, Grecia, Turcia, Spania şi Polonia, până în Egipt, Tunisia sau Emiratele Arabe Unite. Avem contracte cu cei mai mari wholeselleri, peste 10 sisteme pentru rezervări externe şi interne, integrate în sistemul propriu Christian Tour, accesăm peste 500.000 unităţi de cazare în toată lumea şi derulăm parteneriate care asigură optimizări importante de costuri pentru clienţii noştri."

Compania oferă pachete personalizate clienţilor corporate de orice dimensiuni, ţinând cont de buget şi de istoricul de călătorie, de detalii precum proximitatea cazării faţă de locurile de întâlnire din cadrul călătoriilor de afaceri, de criterii de siguranţă şi confort, oferind servicii complete, de la planificare până la raportare, transmite sursa indicată.

Pentru că fiecare călătorie poate întâmpina evenimente imprevizibile, prin serviciul de asistenţă telefonică sau prin partenerii locali, Christian Tour oferă, în timp real, cele mai bune soluţii în cazul schimbărilor intervenite în programul de călătorie, datorate fie unor modificări de ultim moment în planul iniţial, fie unor împrejurări independente de voinţa clienţilor, transmite companie.

Şi organizarea evenimentelor corporate locale sau internaţionale intră în pachetul de servicii adresate companiilor. Conform agenţiei, "Fie că este vorba de evenimente exclusiviste, în cerc restrâns, de câteva persoane, sau de conferinţe, congrese şi alte evenimente grandioase de până la 2000 de persoane, avem experienţa, calificarea şi creativitatea să ne ocupăm de fiecare detaliu de planificare şi implementare. Avem la activ sute de evenimente complexe şi memorabile, în care am economisit timp, respectând bugetul şi regulile companiilor, am găsit soluţii în timp real pentru orice element neprevăzut apărut, am rezolvat situaţii complexe bazându-ne pe seriozitatea partenerilor şi furnizorilor noştri de încredere şi am obţinut acel lucru din ce în ce mai rar întâlnit într-o lume plină de experienţe de tot felul: entuziasmul participanţilor", adaugă şeful Christian Tour.

Voucherele cadou şi beneficiile pentru angajaţi, de la reduceri consistente la pachetele de călătorie pentru vacanţă, până la sejururi complete oferite pentru recompensare sau motivare, vin să completeze oferta de servicii la cheie pentru companii pe care Christian Tour o lansează în curând pe piaţa timişoreană, iar apoi în mai multe oraşe din ţară, precizează sursa menţionată.

Compania va organiza un eveniment dedicat pentru comunitatea de business din Timişoara pe 14 martie 2024, între 13:30-16:00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş), se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb